Schoberték is az oltás mellett döntöttek! A házaspár nagyon szeretné, ha visszakaphatnák a régi életüket, ezért úgy döntöttek, hogy ők is kérik a koronavírus elleni vakcinát. Norbi élőben közvetítette az oltakozás pillanatait.

Norbi élőzött

Norbi az eseményeket élőben közvetítette a Facebook-oldalán, majd azt is elárulta, hogy a kínai vakcinával a Sinopharmmal oltották be. Egyelőre az első dózis oltást kapta meg a szentendrei körzeti orvosi rendelőben. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rékát is beoltották

Nem csak Norbi, de felesége Rubint Réka is megkapta a koronavírus elleni oltást, aki a videóban elmondta, hogy ahhoz, hogy visszakapjuk a régi életünket oltani kell. Az ő oltását Norbi szintén felvételre vette.

Nem tolakodtak

Norbi azt is elmondta, hogy Rékával nem tolakodtak az oltásért, de tudták, hogy az a felelősségteljes döntés, ha idővel ők is élnek a lehetőséggel. „Azért teszem meg, mert felelősséget szeretnék vállalni másokért, hogy nehogy valakit megfertőzzek és ne legyünk fertőzők” – mondta Norbi.

Íme, a videó

Détár Enikőt is beoltották

A LikeNews.hu is megírta, hogy Détár Enikő is megkapta a koronavírus elleni oltás első dóziást az orosz, azaz a Szputnyik-V vakcinából. Hozzátette, hogy semmilyen furcsa mellékhatást nem tapasztalt, így várja, hogy a második dózist is megkapja. KAPCSOLÓDÓ! Détár Enikőt is beoltották a koronavírus ellen: ezt a vakcinát kapta meg

Őt elkerülte a betegség

“Bevallom, a járvány kezdetekor egyáltalán nem féltem ettől a betegségtől, és bár a családomban is volt koronavírusos beteg, engem valahogy elkerült, vagy nem tudok róla, hogy elkaptam volna” – mesélte a Ripostnak néhány napja Enikő. 

Mégis muszáj oltakozni

Habár Enikőt szerencsére a koronavírus eddig elkerülte, valamint amúgy sem fél, mégis úgy gondolja, hogy muszáj az oltást elfogadni annak érdekében, hogy az életünk visszatérhessen a régi kerékvágásba. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lékai-Kiss Ramónát is beoltották

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Lékai-Kiss Ramóna is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A TV2 műsorvezetője az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy a veszprémi kórházban kapott oltást, az azonban nem derült ki, hogy melyik vakcinával oltották be. KAPCSOLÓDÓ! Lékai-Kiss Ramóna is megkapta a koronavírus elleni oltást – fotó

Kiemelt kép: Rubint Réka és Schobert Norbi – Forrás:TV2