Sas József a napokban töltötte be a 82. életévét, ám a kabarékirály nem ünnepelhetett felhőtlenül. A hosszú ideje otthonában betegeskedő humorista ugyanis koronavírus fertőzéssel került kórházba.

Fel akarták köszönteni

A Blikk fel szerette volna köszönteni Sas Józsefet a születésnapja alkalmából, ám a lap megtudta, hogy a kabarékirály sajnos koronavírus fertőzéssel került nemrégiben kórházba.

Hiába csengettek

Mint írják napközben hiába csengettek a házuknál, senki nem nyitott nekik sem ajtót sem ablakot.

Egyre többen aggódnak a humoristáért

Sas Józsefért nagyon sokan aggódnak, hiszen az utóbbi időben hiába kereték telefonon, nem lehetett vele beszélni. A humorista közösségi oldalán is többen felköszöntötték, ám senki nem kapott reakciót a színművész családja részéről, ezért a Blikk úgy döntött, hogy felkeresi a Mikroszkóp színpados kollégákat, ám senki nem tudott semmit mondani Sas Józsefről.

IDE KAPCSOLÓDIK:

Ezt monda korábban a felesége

„Nem könnyű manapság az életünk, három ember munkáját végzem egymagam, ki sem látok a fejemből. Szinte semmire nincs idő, rohanok a teendők után, este pedig, amikor végzek a dolgommal, olyan fáradt vagyok már, hogy azonnal elalszom. A gyógytornászt és az egyik kezelőorvost le kellett mondani, igazság szerint félünk, nehogy lebetegedjen Jóska vagy akár én, mert ha ágynak esek, nem tudom, mi lesz velünk” – mondta a Blikknek korábban Sas József felesége.

EZT ÍRTUK RÓLA TAVALY A SZÜLETÉSNAPJÁN:

Egy informátor szerint koronavírusos

– Koronavírus miatt van kórházban – árulta el a lapnak egy informátor.

Sikerült beszélni a feleségével is

A lap munkatársának végül sikerült beszélnie Zsuzsa asszonnyal, Sas József feleségével is, ám ő arra hivatkozva, hogy fél a vírustól, nem vette ez a férjének szánt ajándékot. Sas József állapotáról pedig csak annyit közölt, hogy nagyon beteg, ám részleteket nem árult el, majd visszasietett a házba.

Kiemelt kép: Sas József