A koronavírus-járvány miatt bezártak a fodrászok, nők millióinak fog napokon belül problémát jelenteni a frizura. Egyre több fodrász mutatja meg valamilyen internetes felületen, hogyan kell otthon szép hajat csinálni.

A fodrászatok bezártak, a szépségipar azonban nem áll le. A drogériák nyitva vannak, ezért a hölgyek bármilyen szépítőszert be tudnak szerezni.

A belvárosban működő Lafferton Annamária mesterfodrász arra hívja fel a figyelmet a közösségi oldalán, hogy „Ugye senki nem hagyja el magát csak azért, mert otthon maradt? Maradjunk csinosak akkor is, ha egyáltalán nem találkozunk senkivel sem. Talán most több lesz idő magunkra, be tudjuk gyakorolni, hogyan legyen megjelenésünk makulátlan saját kezűleg.” – írja

A fodrászmester videót is készített arról, hogyan lehet otthon a fürdőruhában gyorsan klassz frizurát készíteni. A videóiban nem teketóriázik, rögtön a lényegre tér: „Hátrafelé fésülöm a hajamat, majd középen leválasztok egy két centi vastag tincset – mondja, a többit a következő oldalon található videóban tudod megnézni, kattints a tovább gombra!

1 / 2 oldal