Elárverezteti Andy Vajna személyes tárgyait özvegye. Tímea férje halála után csalódott a hozzá közel álló emberekbe, úgy érzi, csak Amerikában lehet újra boldog.

Pár hete derült ki, hogy 36 milliárd forintot örökölt Vajna Tímea, amelyről a LikeNews.hu itt írt. De úgy tűnik, ez a mesés vagyon sem hozott boldogságot az özvegynek. Tímea  senkinek nem kívánja azt, amin keresztül ment az elmúlt időszakban. Szomorúan tapasztalta, hogy  „mindenki valamit akar” tőle, és nem tud bízni senkiben. Szerinte sokkal jobb lesz, ha visszamegy az Egyesült Államokba, ahova már a héten elutazik.

„Nem akarom sajnáltatni magam, de amin átmentem… Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog” –mondta a TV2-nek. Már csak a macskák és a szülei tartják benne a lelket. Az özvegy úgy érzi, hogy beleragadt a gyászba, ezért megválik Andy értéktárgyaitól.

Rambo-kések, Munkácsy-festmény, Andy Vajna máig szivarszagú autója – ilyen értéktárgyakra lehet licitálni december elején egy nagyszabású aukción, ahol a januárban elhunyt filmproducer-kormánybiztos életének, munkájának személyes relikviái is kalapács alá kerülnek. A Die Hard és Rambo című filmek egyedi forgatási képei, Rambo kései és más filmes relikviák, műtárgyak és személyes tárgyak, így az Andy Vajna által használt, még mindig szivarszagú autó is megvásárolható lesz az aukción .

Az özvegy sírva beszélt arról, hogy az árverezésre bocsájtott tárgyakat ő maga válogatta össze. Andy pedig a túlvilágról súgott neki, hogy mi kerüljön kalapács alá. A befolyt összeg egy részét jótékony célra fordítja.

Kiemelt kép: TV2