Több súlyos baleset nehezíti a közlekedést péntek este az országban. Nagy a baj a Ferihegyi gyorsforgalmin, az M0-áson és az M1-esen is gondok voltak.

Eddig tisztázatlan körülmények között november 8-án, pénteken 16 óra 15 perc körül egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Csongor utca magasságában. A balesetben az elsődleges információk alapján ketten megsérültek.    

A baleset miatt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat, a forgalmat a Gyömrői útra terelték, jelentős torlódás alakult ki a környéken.

Baleset az M0-áson

Ettől a balesettől nem messze, az M0-áson Vecsés térségében, eddig ismeretlen körülmények között két személygépkocsi ütközött 16 óra 49 perckor. A jobb pályatest 40. kilométerszelvényében bekövetkezett baleset helyszínén a szemlét megkezdték a rendőrök.

A helyszínelés és a valamint a műszaki mentés idejére a belső forgalmi sávot lezárták, így torlódásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Baleset az M1-esen is

Az M1.esen a Budapest felé vezető oldalon Óbarokknál mindkét sávot lezárták. Egy kisbusz és egy utánfutót vontató gépjármű ütközött össze.

A helyszínelés idejére a pálya ezen szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták. A baleset helyszínét a 39-es bicskei kijáratnál az 1-es számú főút felé terelték.

Este hatra az érintett útszakaszon a műszaki mentés befejeződött, a forgalom mindkét sávon haladhat.

Kiemelt kép: A Ferihegyi gyorsforgalmiúton történt balesetnél készült helyszíni felvétel – Forrás: Facebook. Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.