Szabó Ádám csakúgy mint a többi zenésztársa, közel egy éve nem tudott koncertezni a koronavírus-járvány miatt, ám nem csak a munka az egyetlen oka, amiért úgy döntött, hogy beoltatja magát.

Egy barátját is elvesztette

Az énekes egy zenésztársa nagyon fiatalon 28 évesen hunyt el koronavírusban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem volt komoly betegsége

Ádám elmondta, hogy az elhunyt fiatal férfinél semmilyen alapbetegséget nem tudtak mondani – írja a Bors.

Gyenge volt az immunrendszere

„Szegénynek gyenge volt az immunrendszere, és nem bírta a teste a fertőzést” – nyilatkozta Ádám.

Arra kér mindenkit, hogy vegye komolyan

Ádám elhatározta, hogy ő mindenképpen beoltatja magát, de szeretné, ha mindenki más is komolyan venné a járványhelyzetet.

„Tényleg vegye mindenki komolyan, mivel úgy veszem észre, hogy a vírus nem válogat! Be fogom magam oltatni. Nem fogok ezzel várni, úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz, hogy beoltassuk magunkat” – jelentette ki az énekes.

Curtissel kötött szoros barátságot

Ádám a Sztárban Sztár forgatásai alatt barátkozott össze Curtissel, amit sokan nem néztek jó szemmel, a rajongók féltették az énekest a rappertől.

Féltik Curtistől

Curtisről köztudott, hogy a múltban kábítószerezett, valamint több balhéba is belekeveredett, ezért Ádám rajongói a közösségi médiában is arra kérték a rappert, hogy ne rontsa el a kedvencüket.

Van, aki szerint lehúzza Ádámot

“Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved… Aztán nehogy megbánd Ádám ezt a barátságot, mert egy napon fognak emlegetni vele”  – írta valaki a közösségi oldalon néhány hónapja.

Kiállt Curtis mellett, amikor nem jelent meg a Sztárban Sztárban

Ádám akkor is kiállt a barátja mellett, amikor ő nem jelent meg a Sztárban Sztár utolsó előtti élőadásában, ezzel pedig cserben hagyta a nézőket és a stábtagokat.

“Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra” – mondta Ádám tavaly. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Ádám