Elstartolt a TV2 maszkos műsorának harmadik showja, a Nicsak, ki vagyok, amelyben két sztárokból álló csapat próbálja meg kitalálni, kik lehetnek a jelmezek mögött.

Mindenki ezt nézi most!

A sztárcsapatok

Az idei évadban – mint ahogyan azt korábban a LikeNews is megírta – változott a sztárcsapatok összetétele, ugyanis az egyik triót Ábel Anita vezeti, Csonka Andrással és Király Viktorral, míg a másik csapat Kajdi Csaba, azaz Cila irányítása mellett Pápai Jocival, illetve Mádai Viviennel igyekszik megfejteni a rejtélyeket. A műsorvezető pedig ezúttal is Tilla.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Az első leleplezés

Az első leleplezés alakalmával a Festményről került le a maszk, ami nem mást rejtett, mint Oszvald Marikát. A színésznőre senki sem gondolt, a csapatok Zoltán Erikát vagy Bay Évát tippelték, Marika teljesen megvezette őket. Elképesztően változtatta el a hangját, Csonka András még egy kicsit el is szégyellte magát, hogy nem ismerte fel a művésznő hangját, úgy, hogy rendszeresen együtt szerepelnek a színházban.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Mutatjuk a Festmény produkcióját

Oszvald Marika lelepleződése

A második fordulóban a Csikóhal lepleződött le

A sztárcsapatok vele kapcsolatban szinte biztosan voltak abban, hogy sportolót rejt az álarc, többen Pumped Gabót mondták, de valójában „egy erdőben bolyongtak” – mondta Ábel Anita. Amikor lekerült a maszk, mindenki megdöbbent, ugyanis a Csikóhal nem más volt, mint Szegedi Fecsó.

Mutatjuk a produkciót

A lelepleződés pillanata

A harmadik leleplezés

Harmadikként a Macskanő lepleződött le, Király Viktor végig állította, hogy Csősz Bogi van a maszk alatt, ám a végére elbizonytalanodott. A Macskanő végül levette az álarcot, ami nem mást rejtett, mint Csősz Bogit, ezzel pedig Ábel Anitáék pontot is kaptak, hiszen Viktor mindvégig kitartott a tippje mellett.

Itt a leleplezés

Kiemelt kép: Nicsak, ki vagyok