Szívszorító sorokat osztott meg közösségi oldalán L.L. Junior. A rapper egy hosszabb, igencsak tanulságos idézetet tett közzé, a sorok pedig egyértelműen kisfiának, Lacikának szólnak.

Közös fotót tett közzé

A népszerű rapper egy közös fotót posztolt, melyen Lacikával látható, ehhez a bejegyzéshez mellékelte a hosszabb történetet is, amely egyértelműen a kisfia iránti végtelen szeretetéről szól. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tanulságos történet

Az idézet lényege, hogy minden szülőnek el kell fogadni, hogy a gyeremeke egyszer felnő, éppen ezért engedni kell azt is, hogy bontogassa a szárnyait. A háttérben azonban ott kell lenni, hogy mindig támogassa, illetve bátorítsa, ha elakad.

Az idézet így szól:

„Minden évben elvitték szülei Martint a nagymamájához a nyári szünetben.
Egy nap a fiú azt mondja a szüleinek: – Most már elég nagy vagyok. Mi lenne, ha idén egyedül utaznék a nagymamához? Rövid beszélgetés után a szülők egyetértenek.
Kikísérték a vonathoz, álltak a peronnál, integettek, majd osztogattak néhány utolsó tippet, miközben Martin azt gondolta: tudom, hogy ezt már százszor mondtad nekem…! Mielőtt elindult a vonat az apa azt súgja: -Fiam, ha hirtelen rosszul érzed magad, vagy félsz, akkor itt van neked! És valamit Martin zsebébe tesz. A fiú most először ül egyedül a vonaton szülei nélkül…Látja az ablakon a tovatűnő tájat, körülötte idegenek rohannak, zajt csapnak, jönnek mennek, sétálnak ki a kabinból. Jön a kalauz, megszólítja, hogy egyedül van… Egy ember még szomorúan is néz rá…
Egyre rosszabbul érzi magát… És most fél. Lehajtja a fejét, az ülés egyik sarkába kuporodik, könnyek jönnek a szemébe. Emlékszik rá, hogy az apja tett valamit a zsebébe. Remegő kézzel keresi, egy papírdarabot talál, kinyitja: „Fiam, az utolsó kocsiban vagyok” Így van ez az életben…Hagynunk kell a gyermekeinket menni, önbizalmukat kell erősíteni és bíznunk kell bennük…De mindig az utolsó szekéren kellene lennünk, hogy ne féljenek…Jó, ha a gyermekeinknek őrangyalként viselkedünk. És mindig, egy életen át.”

Itt a teljes bejegyzés:

Imádja a gyerekeit

Junior egyértelműen imádja a gyerekeit, kislányáról is rendszeresen posztol a közösségi oldalon, legutóbb például ezt a tündéri képet tette közzé a kis Liliről.

Lili egyébként már majdnem 5 hónapos

Tragédiák

Junior a tragédiák ellenére is igyekszik erős maradni, mint ismert a zenész 2019. augusztusában vesztette el a kisfiát, Dávidkát. A kisfiút egy autó gázolta el Zuglóban, már nem lehetett megmenteni az életét.

Junior egy koncert után tudta meg, hogy mi történt

Junior egykori párjának, Csillának és első közös gyermeküknek, Lacikának végig kellett néznie, ahogy a családjuk legkisebb tagját örökre elveszítik, L.L. Junior pedig mindeközben élete legborzalmasabb autóútján vett részt: épp vidéken koncertezett, amikor értesítették őt a balesetről.

Nemrégiben az anyósa hunyt el

Mint azt a LikeNews is megírta nemrégiben koronavírus fertőzésben elhunyt Egerszegi Judit színésznő, Körtvélyessi Zsolt felesége, L.L. Junior anyósa.

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja. „A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta korábban L.L Junior. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L.L. Junior