A Budapest meleltti Vecsésnél egy taxi ütközött a Záhonyból Budapestre tartó Várda InterCity-vel. A balesetkor a sorompó jól működött.

November 10-én 20 óra 10 perc körüli időben Vecsésen, a Szép utcai félkaros fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróban egy személygépkocsi vonattal ütközött – írja a rendőrség. A MÁV információi szerint a balesetkor a sorompó jól működött, úgy tudjuk, személyi sértülés nem történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan 23 óráig – Vecsés és Üllő között szünetel a közlekedés.

A gépjármű roncsa mindkét vágányon akadályozza a forgalmat. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalakon jelentős késések várhatók vasárnap este és éjszaka.

A forgalom szervezése folyamatban van. Egyes járatok kerülő útvonalon közlekednek, valamint pótlóbuszok rendelését megkezdte a vasúttársaság.

Úgy tudjuk, hogy a taxi műszaki hibás lett az átjáróban, a sofőr ki tudott ugrani belőle. Ha pontosabb infókat kapunk, frissítjük a cikünket, nézz vissza pár perc múlva.

Egy kísértetiesen hasonló baleset történt nemrég egy taxissal Balatonkenesén. Ahogy azt korábban itt a LikeNews hírportálon megírtuk elsodort egy férfit a vonat, majd autójával ütközött a szerelvény Balatonkenesén. A taxis a sínek közt rohant a vonat felé, azt akarta, hogy álljon meg. A teljes cikkünket ide kattintva lehet elolvasni.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Facebook. Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.