Hamarosan a filmvásznon is láthatjuk Andy Vajna özvegyét Vajna Tímeát.

Ebben a filmben kapott szerepet

Timi a Wonder Woman legújabb részében kapott szerepet, ahol habár szövege nincsen, de egy amazont fog alakítani – írja a Bors.

Ekkor lesz a premier

A film premierje december 25-én lesz.

Imádta a forgatást

„Amazonként láthattok majd abban a jelenetben, ami az arénában játszódik. Minden pillanatát imádtam a forgatásnak a Kanári-szigeteken” – mondta Timi az Instagram oldalán.

Hamarosan több mindent megoszt

Az üzletasszony megígérte, hogy hamarosan fotókat is megoszt az oldalán a forgatásról, valamint azt is megmutatja, hogyan fog kinézni a hamarosan bemutatásra kerülő filmben.

Sokáig küzdött a koronavírussal

Vajna Timi még novemberben nyilatkozta, hogy habár még augusztusban kapta el a koronavírust egy külföldi bulin, ám a betegség szövődményeit a mai napig érzi.

Gyógykezelésre szorul

” Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok” – mondta Vajna Timi a Blikknek.

Néhai férje egyik barátjától kapta el a vírust

“Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos, tőle kaptam el én is” – mondta akkor a Borsnak Timi.

Rohammentőt akart hívni magához

Andy Vajna özvegye augusztusban olyan rosszul lett a betegség következtében, hogy rohammentőt akart hívni magához. Legfőképp elviselhetetlen tüdő-, mellkas-, és hátfájdalomra panaszkodott, de elmondása szerint tulajdonképpen mindene fájt.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Tizenkét milliárdot hozott a hagyaték Vajna Tímeának

Kiemelt kép: Vajna Tímea