Az X-Faktor egykori felfedezettje Vastag Tamás életében rengeteg minden történt az elmúlt években: színházban játszott, kétgyermekes apuka lett és a szólókarrierjét is építeni kezdte. Az énekes azonban nem régiben átesett egy szívműtéten, amiről az RTL Fókusz című műsorában beszélt részletesebben.

Megmutatta a kisfiait

Az énekes egy nemrégiben megjelenő videóklipjében mutatta meg kisfiait, Samuról és Péterről korábban sehol sem jelenhetett meg fotó, vagy videó. Tomi a Fókusznak elmondta, hogy ez egy önéletrajzi kis történet lett, ahol a saját fia játssza a fiatalkori önmagát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Johnny Cash feldolgozást énekelt

A zenész a riportban egy Johnny Cash feldolgozást is énekelt, ugyanis a mai napon ünnepelné a legendás világhírű énekes a születésnapját.

Önkénteskedett

Tomi elmondta, hogy a 2010-es X-Faktor óta neki a munka tette ki legnagyobb részben az életét, így neki még talán jól is jöttek a lezárások, ugyanis magától sosem állt volna le. A tavalyi első korlátozásoknál az első három hónapban sokat pihent, majd önkénteskedett kórházakban.

Szívműtétje volt

„Volt egy kisebb beavatkozás..” – mondta Tomi a Fókuszban. Az énekest katéterablációs rendszerrel kezelték, hogy kiégessék a nem jól működő, félreütő idegeit. Tomi azóta 10 évvel fiatalabbnak érzi magát.

Lett egy új barátja

Tamás és Patocskai Olivér a 2013-as X-Faktor döntősével állt össze és zenélnek együtt, ugyanis most már az ifjabbik Vastag fivérnek is jóval több ideje van a szólókarrierje építésére.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Vastag Csaba régóta nem ölelhette át a szüleit

Tomi testvérét, a szintén énekes Vastag Csabát is megviseli a koronavírus-járvány. A LikeNews is megírta, hogy sajnos a koronavírus-járvány miatt tavaly március óta Vastag Csaba sem ölelhette át a szüleit. Az énekes próbálja óvni őket, nem szeretné ha megbetegednének, de egyre inkább hiányzik neki a családja.

Nem megy haza

Az énekes szülei Veszprémben élnek és habár korábban rendszeresen hazalátogatott, ma már nem megy be a szülei házába.“Az elején vitaminokat is úgy vittünk a szüleinknek, hogy egy szatyorban felakasztottuk a kapura és eljöttünk, csak telefonon beszéltünk rendszeresen” – mesélte Csaba nemrégiben egy lapnak.

Ünnepekkor látták egymást

A zenész elmondta, hogy az ünnepekkor hazalátogatnak a testvéreivel Veszprémbe, de a házba továbbra sem mentek be, eleinte négy méter, majd két méter távolságból beszéltek. Az énekes elárulta, hogy a karácsonyi halászlevet a kocsi motorháztetőn fogyasztotta el.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vastag Tamás, RTL Klub