Hosszú évek óta nem állt kamerák elég Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia. Mint ismert Aigner Szilárd egy nappal a 70. születésnapját követően, 2016. június 6-án hunyt el, éppen a közös lányuk 20. születésnapján.

Most kivételt tett az özvegy

Pártai Lucia most kivételt tett és őszintén beszélt arról, miként tudták feldolgozni férje elvesztését.

Sokszor volt jelen az életükben a halál

„Sajnos sokszor volt az életünkben jelen a halál, a nagyszüleim elvesztése nagyon mélyen érintett, nagyon közeliek voltunk. Meghalt a kislányunk, ő 20 napot élt, utána elvesztettem az édesapámat, aztán pedig Szilárdot. Kicsit azt érzem, hogy folyamatosan acélozni kell magát az embernek…”  -mondta Lucia, aki az exkluzív interjúban lányukról is beszélt.

Sokat dolgozik

Pártai Lucia sokat dolgozik, Szilárd idősebb lányával, Évával együtt vezeti a családi meteorológiai vállalkozást, amit férjével együtt alapítottak. Emellett az özvegy több projekten is munkálkodik, és állandóan úton van. Az özvegy azt tanácsolja mindenkinek, hogytűzzenek ki maguknak célokat, töltsenek sok időt a szeretteikkel, és mindig, minden helyzetben maradjanak derűsek, írja a life.hu.

Gesztesi Károly halálának ma van az évfordulója

Mint megírtuk már egy éve, hogy Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel elhunyt, ám a halála máig feldolgozhatatlan a családja számára.

Gesztesi Károly halála

Gesztesi tavaly januárban, Budapesten  a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel.

Nagyobbik fia a helyszínre igyekezett

Mint korábban a LikeNews is megírta a baleset helyszínéről este háromnegyed hatkor szállítottak el a színész holttestét, nem sokkal azután, hogy fia, Máté megérkezett a helyszínre. A fiatal színész érthetően sokkos állapotban volt, tartotta magát, nem omlott össze, de látszott, hogy nem akarja elhinni a híreket. A rendőrök tájékoztatták őt a tragédia részleteiről, majd elhagyta a helyszínt. Nem volt elég ereje, hogy megnézze szeretett édesapja holttestét.

Liptai Claudia szerint lányuk sosem heveri ki

A néhai színész korábbi felesége, Liptai Claudia azt mondja, közös lányuk, Panka próbálja túltenni magát a tragédián, ám a műsorvezetőnő azt gondolja, ezt a veszteséget sohasem heveri ki.

A mai napig nem hiszi el, ami történt Gesztesi Károllyal

– A mai napig nem hiszem el, ami történt, még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni. Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra. Kézen fognám és bevinném őt egy kórházba, hogy jó alaposan kivizsgálják. Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek. Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem sikerül majd neki, noha az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül – mondta a Story magazinnak a műsorvezetőnő, aki azt is hozzátette: míg Pankának a testvérei, addig neki a férje, Pataki Ádám segít feldolgozni néha férje elvesztését.

így búcsúzott tőle Claudia

“Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ……Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan.
Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.”

Galambos Lajos a mai napig hallja Gesztesi Károly hangját

– Kamaszkorom óta, még a zenei gimnáziumból ismertem Karcsit, 45 évig voltunk jó barátok – mondta a Blikknek Lajcsi.

Hatalmas szíve volt

– Hatalmas szíve volt, emlékszem, mindig nagyon finom uzsonnákat hozott az iskolába, míg én párizsis szendvicset, addig ő téliszalámisat. Látta, hogy sóvárgunk és mindig kitette az asztalra az övét, hogy bárki ehessen belőle. Azt sem felejtem el soha, amikor Békéscsabán zsűriztünk egy kolbászfesztiválon és a bejáratnál láttunk egy hajléktalant, akit nem engedtek be, mert nem volt pénze jegyre. Karcsi odament hozzá és megkérdezte, mit szeretne: bemenni vagy inni egy italt? Mire a hajléktalan azt mondta, mindkettőt. Karcsi pedig kifizette a belépőt, majd meghívta egy italra, és mondta neki, a következő kör is rendezve van – emlékezett vissza Lajcsi.

A LikeNews.hu cikkeit Gesztesi Károly tragikus haláláról ide kattintva tudod elolvasni

Nem akarta elhinni, hogy megtörtént

– A fiam szaladt be a szobába, hogy meghalt Gesztesi… Mondtam neki, hogy én ezt nem hiszem el, és írtam is Karcsinak egy SMS-t, hogy hülyeségeket beszélnek rólad, hívj vissza! Fél óra múlva azonban már mindenhol láttam a szörnyű hírt, és tudtam, hogy sajnos igaz – mondta a lapnak a zenész.

Kiemelt kép: Aigner Szilárd