Szörnyű tragédia történt Delhusa Gjonék családjában. Az énekes 3 hónapos unokájának édesanyja, Nóra elhunyt. A hírről Delhusa fia, Maximilien a közösségi oldalán számolt be.

Élete értelme volt

“Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésében a gyászoló férj. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megerősítette a hírt

A szörnyű hírt Delhusa Gjon fia a Blikknek megerősítette. A zenész gyászoló fia Maximilien azonban több információt nem osztott meg azzal kapcsolatban, hogy mi történt a feleségével.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg

Kislányuk született

Delhusa fiának és elhunyt menyének 3 hónappal ezelőtt kislánya született. A csöppség a Zoé nevet kapta. Az énekesnek másik fiától van egy 3 éves unokája Milán, ám az ő létezéséről sokáig nem tudtak a médiában, ugyanis az énekes sosem beszélt róla – írta Blikk néhány hete.

Koronavírusos volt

A LikeNews.hu is megírta, hogy októberben Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahol átkerült az intenzív osztályra is a súlyos tünetei miatt, mert az állapota hosszú ideig nem javult.

23 nap után mehetett haza

A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert kellett szednie.

Folyamatosan kapcsolatban volt a kórházzal

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – mondta az énekes korábban a Ripostnak. KAPCSOLÓDÓ! “Most már csak egy rossz emlék ez az egész” – jó híreket kapott utolsó kontrollján Delhusa Gjon

Felgyógyult

Mint megírtuk, az énekes megnyugodhatott, mert a felépülése utáni vizsgálati eredmények jók lettek, így teljesen kigyógyult a koronavírusból és nem volt szükség további vizsgálatokra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: TV2