A LikeNews is megírta, hogy októberben Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahol átkerült az intenzív osztályra is a súlyos tünetei miatt.

Nem lett jobban

Sajnos Delhusa eredményei egy hét kórházi ápolás után sem javultak, ezért került az intenzívre.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

23 nap után mehetett haza

A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert kellett szednie.

Folyamatosan kapcsolatban volt a kórházzal

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – mondta a Ripostnak  néhány napja Gjoni.

FRISS! Végig fogta a kezét – Hofi Géza özvegye támogatja Sas József feleségét

Vérhígító tablettát kapott

„Most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett a betegségem kezdetén.”

Nincs szükség több vizsgálatra

Az énekes úgy tűnik, hogy végre megnyugodhat, ugyanis néhány napja az utolsó vizsgálatán az orvosok mindent rendben találták, így már teljesen kigyógyult a koronavírusból – írja a Ripost.

Testedzés is jöhet

Jó hír, hogy Gjoninak már nem kell annyira óvatosnak lennie, így akár a súlyzópadra is felülhet, vagy a futópadot is használhatja.

Már csak egy rossz emlék

” Vidám vagyok, visszanyertem a régi énemet! Most már csak egy rossz emlék ez az egész” – mondta a zenész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Delhusa Gjon