Mint ahogyan arról az ősz folyamán a LikeNews is beszámolt Delhusa Gjon is megfertőződött a koronavírussal, sőt az énekes annyira rossz állapotba került, hogy kórházba került és az intenzív osztályon is kezelték.

Nagyon rossz állapotban volt

“Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdőoxigén szintje 80% alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást” – közölte akkor az énekes testvére.

Kapcsolódó:

23 nap után mehetett haza

 A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert szed emiatt.

Folyamatosan kapcsolatban van a kórházzal

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – mondta a Ripostnak Gjoni.

Vérhígító tablettát kap

„Most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett a betegségem kezdetén.”

EZ IS ÉRDEKELHET:

Tisztulnia kell a szervezetének

A zenész elmondása szerint továbbá tisztulnia kell a szervezetének is, a kórházi kezelése alatt ugyanis rendkívül erős gyógyszereket kapott.

Felborította az egész szervezetét

„Vancomicint is kaptam két hétig, amiről tudni kell, hogy a kemoterápia után a második legveszélyesebb antibiotikum. Felborította az egész szervezetemet.”

Kiemelt kép: Delhusa Gjon