A LikeNews is megírta, hogy a Dancing with the Stars utolsó adása után Gabriela Spanic nem egyedül pattant a repülőgépre, hogy hazatérjen Mexikóba, hanem magával vitte táncpartnerét Andrei Mangrát is.

Hónapok óta találgatnak a rajongók

A párosról már hónapok óta pletykálják, hogy több lehet köztük barátságnál, ugyanis nagyon közeli viszony alakult ki köztük a táncpróbák során, valamint Andrei volt Gaby támasza, miután a színésznő édesanyja elhunyt.

Végig izzott köztük a levegő

Andrei és Gaby között gyakorlatilag égig izzott a levegő, a két művész kiválóan meg is értette egymást a táncparketten, mindegyik szereplésük alkalmával forrt köztük a levegő és pillanatok alatt belopták magukat a nézők szívébe.

Második helyezettek lettek

Gaby és Andrei a Dancing with the Starsban második helyezést értek el, az első helyen ugyanis a nézők szavazatati alapján Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan végzett.

Andrei a tengerpartól kívánt boldog karácsonyt

A táncos Acapulcoból a tengerpartól osztott meg egy fotót és kívánt boldog karácsonyt a követőinek az Instagramon.

Gabriela ugyanott pózolt

A világhírű színésznő legújabb fotója ugyanott készült, ahol Andrei Mangráé, ő spanyolul kívánt mindenkinek kellemes ünnepeket.

Nemrég vesztette el az édesanyját

Gabriela Spanic édesanyja októberben hunyt el, a tragikus hírt a színésznő a táncosműsor egyik élőshowja után tudta meg. A világsztár még telefonon eltudott búcsúzni haldokló édesanyjától.

Kiemelt kép: Gabriela Spanic