Adott egy szuper tehetséges, szuper jó hangú énekesnő, Tóth Andi, akit mégsem hívnak fellépésekre. Vajon mi lehet az oka annak, hogy ilyen hanggal, az ország egyik legjobb hangú énekesnőjeként nem dőzsöl az ajánlatokban. Vajon mint gondol arról az énekesnő, hogy ha egy szexi képet rak ki magáról, azt egyből megírják az újságok, ha azonban az új dalát harangozza be, akkor az kvázi senkit nem érdekel? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolt most Tóth Andi Lilu műsorában, a Lilulandnak a legújabb epizódjában.

Az X-Faktor

Mint ismert Tóth Andi az X-Faktor ötödik szériáját nyerte meg, nemrégiben pedig a Sztárban Sztár műsorának második helyezettjeként láthattuk. A két műsor között eltelt időben bár Andi nem tűnt el a köztudatból, de rendre nem a hangjával, sokkal inkább a szexi képeivel került előtérbe. Kiderült, hogy a fiatal lánynak nem is igazán volt fellépése, s hiába harangozza be az új dalait, az valahogy sokkal kevésbé érdekel mindenkit. Lilunak pedig arról is beszélt, hogy ha vállalt is koncertet az elmúlt években, akkor azt jóval áron alul tette. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A karantén előtt sem volt fellépése

A fiatal énekesnő most a Liluland legújabb epizódjának vendége volt, ahol számos kérdést érintve például a karrierjéről is beszélt. Az énekesnő kifejtette, hogy számára a karantén időszak nem sok változást hozott, ugyanis már évek óta nincs fellépése. „Nekem eddig se volt fellépésem. 17-18 éves voltam, amikor megszakadt a kapcsolatom az akkori menedzsmenttel, aztán jött a mélypont és nem szerveztek nekem semmit, sőt, volt, aki direkt keresztbe tett nekem és azt mondta, hogy a Tóth Andi nem vállal fellépést. Volt néhány fellépésen, de öt nyaranta, és jóval áron alul is mentem el”– mondta Tóth Andi.

Ez is érdekelhet:

Lilu teljesen elképedt

Mindezen persze Lilu teljesen elcsodálkozott, fel is tette a kérdés Andinak: „hogy lehet az, hogy a te hangoddal nincsen fellépésed? akkor valamit mégsem csinálsz jól”.

Nem kedvelik

„Nem kedvelnek, meg nem tudok olyan dalt írni, ami nekik jó”- mondta minderre Andi, aki arról is beszélt: bízik benne, hogy külföldön is kipróbálhatja hamarosan magát és reméli, ott majd értékelni fogják a tehetségét.

Még csak 15 éves volt

A fiatal énekesnő arról is mesélt az adásban, hogy amikor belecsöppent a zenei világba, akkor még csak 15 éves volt. S hiába volt hihetetlenül tehetséges, hiába nyerte meg a tehetségkutatót, már akkor rengeteg bántást kapott. Volt, aki egész egyszerűen le „büdös román cigány kurv*zta.

Lilu nem akart hinni a fülének

Ezen persze Lilu alaposan felhúzta a szemöldökét, egyszerűen nem akarta elhinni, hogy valaki egy 15 éves, gyakorlatilag kislánynak ilyet mondjon. Az énekesnő azt is elmondta, hogy akkoriban ebből nem túl sokat fogott fel: akkor volt együtt az első szerelmével, talán emiatt könnyebben vészelte át ezeket a szituációkat, ám a szakítás után érezte először azt, hogy most teljesen egyedül van. Arról is beszélt, hogy akkoriban nagyon komoly mélypontja volt, pszichológushoz is járt, és ekkor még mindig csak 17 éves volt.

A teljes adás itt nézhető vissza:

Nincs aranyélete

Az énekesnő az epizódban továbbá arról is mesélt arról is, miért tévednek azok, akik szerint neki arany élete van, és arról is, hogy miért nem engedné, hogy a lánya énekesnő legyen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews Tóth Andival kapcsolatos cikkeit itt éred el.

Kiemelt kép: Tóth Andi, YouTube – Liluland