Tóth Gabi védőmaszkban, mentősökkel együtt énekli a Tankcsapda slágerét. Az énekesnő azért vállalta a felkérést, hogy jobb kedvre derítse az otthon maradó embereket.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben Tóth Gabi és néhány zenész mentős a Tankcsapda Örökké tart című slágerét adták elő, hogy néhány kellemes pillanatot csempésszenek önkéntes házi karanténban lévő emberek szívébe.

 „Köszönjük nektek, hogy otthon maradtok! Gabival együtt sokan segítitek a mentők koronavírus elleni küzdelmét azzal, hogy nem mozdultok ki most otthonról! Köszönjük nektek! Reméljük, sikerül kicsit feldobnunk az otthoni hangulatot! Köszönjük nektek!” – írták a bejegyzésben.

Több művész is az otthonmaradás mellett kampányol

A LikeNews.hu hétfőn írt arról, hogy Rúzsa Magdi Máté Péter Most élsz című  dalával kampányol az otthonmaradás mellett. Az erről szóló cikket itt tudod elérni.

Mikó István színész, A Don Quijoteból jól ismert Álomdal című számot adja elő, amelynek szövegét aktualizálta. A dalban mindenkit arra buzít, hogy tartsa be a karantén szabályait és maradjon otthon. A dalt itt tudod elérni.

Koncz Zsuzsa is az otthonmaradás mellett kampányol. Az önkéntes karanténba vonult  énekesnő azt üzeni: “Meglátod rendbe jönnek majd a dolgaink” A LikeNews.hu cikkét itt tudod elérni.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: Facebook/OMSZ