Az énekesek korábban több, mint húsz évig zenéltek együtt. Egy baráti látogatás során felelevenítették a múltat és arra jutottak, ideje lenne folytatniuk a közös munkát. 

Múltidézés

Igazi múltidézés volt az Emilio família legutóbbi látogatása, melyet Bódy Magdinál tettek. Az énekesek komoly közös, zenei múltat tudhatnak a hátuk mögött. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a közös zenélés pillanatairól:

20 év

„Húsz év, kimondani is elképesztő! Ennyi ideig voltunk zenei kísérete Bódy Magdinak, Horváth József ’Plútó’, Balogh Dezső és jómagam. Dezső most újra itthon van, nagyon örülük, hogy végre találkoztunk, persze egyből meg is kezdődött az örömzenélés. Nem bírjuk megállni, hogy ne zenéljünk együtt. A jelenlegi korlátozások miatt most nem léphetünk színpadra, de lassan belebetegszem, annyira hiányzik a zene, a közönség ereje” – mondta Emilio, akinek zenésztársai hasonlóan éreznek.

Elképesztő energiák

„Olyan jó, amikor így összejövünk és zenélünk. Elképesztő energiája van, ezek a pillanatok segítenek át mindannyiunkat a mostani, nehéz időszakon is. Most új stúdiót keresek, ahol dolgozhatok, de ha megtaláltam biztos, hogy ott is folytatjuk a zenélést. Nagyon jó lenne, ha ezek a rögtönzött zenélések nem csak a levegőbe szállnának el, köddé válva, hanem rögzítésre kerülnének. Meg is beszéltük, hogy amint megvan az új „bázis”, zenekari kísérettel rögzítünk pár dalt együtt” – mondta Bódy Magdi, akit nemcsak a zene köt össze az Emilio famíliával.

Magdit nem csak a zene köti a családhoz

„Magdi nem csinál belőle titkot, hogy nem egy konyhatündér. Megvannak a bevett fogásai, receptjei, de nem az a konyhában álló, háziasszony típus, hiszen egész életében a közönséget szórakoztatja. Színpadról színpadra, fellépésről fellépésre jár évtizedek óta. Megállapodtunk, hogy az ilyen látogatások alkalmával mutatok neki néhány konyhai trükköt, praktikát. Mindig jó vele, nagyon szívesen segítek neki” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina. 

Tina segít neki főzni

Mindig kitalálnak valami újat

Emilioék egyébként mindig valami újdonságon törik a fejüket, legutóbb például arról írtunk itt a LikeNews hírportálon, hogy az énekes ismét egy új hobbit talált magának. Ezúttal a szappanok és krémek készítésének világa varázsolta el olyannyira, hogy akár saját márkát is piacra dobna.

Ezúttal Vivikének kedveskedtek egy kreatív programmal

Igyekszik minden – biztonságos – kimozdulási lehetőséget megragadni az Emilio família, amely ezúttal Vivikének szeretett volna kedveskedni egy kreatív programmal.

Vivi szeret kézműveskedni

„Vivi szeret kézműveskedni, készítettünk már együtt mindenféle dekorációs dolgot: adventi koszorút, „hamis” születésnapi tortát, farsangi jelmezt. Most egy „csajosabb” irányba mentünk el, szappant öntöttünk és krémeket kevertünk ki” – mondta Tina, akit a családfő is elkísért a  programra.

Emilio is nagyon kedveli a kozmetikumokat

Bár Emilio kezdetben nem tudta, hogy mihez is kezdjen a foglalkozáson, ám hamar ráhangolódott a kencékre. „Az a helyzet, hogy én eleve nagyon kedvelem a kozmetikumokat. Különösen a parfümöt, amiből szinte mindenhol tartok egyet, még a kocsiban is. Szeretem, ha a megjelenésem rendben van, nekem ehhez az illatszerek is hozzátartoznak. A szappan- és krém készítésben az tetszett a legjobban, hogy saját illat-kombinációkat lehet létrehozni.”

Saját parfümmárka?

“Csak egy-egy csepp az olajokból és máris kész a rám jellemző, egyedi illat párosítás. Nekem ez nagyon bejött! Simán el tudnám képzelni, hogy legyen egy saját illatszer márkám, azt pedig még inkább, hogy egy saját parfümöm, imádnám!” – mondta lelkesen Emilio, akinek felesége – igaz más szempontok miatt – de azonnal támogatta az ötletet.

Fotó a család közös programjáról:

Tina örülne

„Örülnék, ha Emil ezentúl maga alkotná meg a saját illatszereit. Az a helyzet, hogy ezekből nem lehet eleget vásárolni, mert nincs az a mennyiség, amit ne használna el. Ha csak beül a kádba fürdeni, majdnem egy fél flakon tusfürdőt elhasznál. Viszont, ha ezentúl maga készítené ezeket, talán több maradna nekem” – tette hozzá viccelődve Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Kiemelt kép és fotók: Emilio, Tina, Bódy Magdi, Spotlight Media