A LikeNews is beszámolt arról a szörnyű esetről, amelynek során  megölte élettársa lányát egy férfi péntek délután Fóton. A 86 éves férfit előállították a rendőrök. Mint megírtuk a Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a tegnapi fóti emberölés helyszínen elfogott gyanúsítottját. Most pedig a megölt nő édesanyja szólalt meg.

Gyilkosság Fóton

Mint megírtuk megölte élettársa lányát egy 86 éves férfi Fóton. Az 51 éves nő az utcán esett össze.

Lakásán támadta meg

A férfi előzőleg fóti lakásában támadta meg édesanyja élettársa. Az eset pénteken 13 óra körül történt.

A férfi elismerte a tettét

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk Sz. István a bűncselekmény elkövetését elismerte, a gyanúsítással szemben panaszt nem tett. Vallomásában előadta, hogy élettársa lányával egy ideje pénzügyi természetű konfliktusa volt, amivel 2021. január 8-án ismét előhozakodott. A nő értetlenkedett, ezért Sz. István elővett egy kést és „Dögölj meg!” felkiáltással megszúrta. Az áldozat kimenekült a lakásból, az utcán esett össze. Támadója oda is követte, kését újra beledöfte, majd egy féltéglával fejbe is verte az akkor már nagy valószínűséggel élettelen nőt, számolt be róla a Police.

Letartóztatását kezdeményezik

Az őrizetbe vett Sz. István ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Megszólalt a megölt nő édesanyja

Az RTL híradójának az áldozat édesanyja könnyek között mondta el a brutális gyilkosság részleteit és arról is beszámolt, hogy lánya, Erika a karjai közt vesztette életét.

A fiát is elvesztette

“Két éve halt meg a fiam, 51 évesen hasnyálmirigyben, most ő” – zokogta a megtört édesanya. Élettársával már 8 éve éltek együtt, az idős férfit egy türelmes embernek írta le. Az idős nő szerint a gondok néhány hete kezdődtek, ugyanis a férfi a fejébe vette, hogy az 51 éves Erika meglopta.

Nyakon szúrta a férfi

Az egyébként fodrászként dolgozó nő szinte mindennap meglátogatta az idős párt. Tegnap is valamikor dél körül érkezett s amíg az anyja kávét főzött a konyhában, addig az idős férfi megtámadta. Az idős nő ezután berohant a szobába, ám addig már nyakon szúrta Erikát a férfit.

Újra és újra megszúrta

“Arra lettem figyelmes, az Erika ordítva jött ki” – idézte fel a borzalmas pillanatokat. Mint mondja, a nő ekkor leszaladt a kocsijához, de a 86 éves férfi utána ment az utcára és újra megszúrta, majd két téglával fejbe vágta. Az asszony elmondása szerint az akkor arra járó autókból többen kiszálltak, hogy az áldozat segítségére siessenek, de már hiába volt minden.

A szomszédok is értetlenül állnak az eset előtt

A szomszédok is értetlenül állnak a dolgok mögött, az áldozatot egy kedves és segítőkész nőnek ismerték. Erika az elmúlt időszakban az első unokája születésére készült.

A teljes riport itt nézhető vissza

Kiemelt kép: RTL Klub Híradó videó