Elstartolt a TV2 maszkos műsora, a Nicsak, ki vagyok, amelyben két sztárokból álló csapat próbálja meg kitalálni, kik lehetnek a jelmezek mögött.

Mindenki ezt nézi most!

A sztárcsapatok

Az idei évadban változott a sztárcsapatok összetétele, ugyanis az egyik triót Ábel Anita vezeti, Csonka Andrással és Király Viktorral, míg a másik csapat Kajdi Csaba, azaz Cila irányítása mellett Pápai Jocival, illetve Mádai Viviennel igyekszik megfejteni a rejtélyeket. A műsorvezető pedig ezúttal is Tilla.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Az első leleplezés

Az első kör végén a Molylepkének kellett felfednie magát. A maszk mögött mindenki legnagyobb meglepetésére Radics Gigi lapult. Király Viktor egyébként felismerte Gigi hangját, ezzel pedig pontot is szerzett a csapatának.

Ilyen volt a Molylepke produkciója

A második leleplezés

A második kör végén a Vihar lepleződött le, akinek a személyét illetően teljes mértékben egyet értetettek a sztárcsapatok. Az álarc mögött Bódi Margó lapult, aki a második körös produkciójával megerősítette a Cyla csapat és az Ábel Anita team tippjét is, ezzel pedig mint két gárda pontot gyűjtött.

A harmadik leleplezés

A harmadik kör végén kicsit bajban voltak a sztárcsapatok, akik végül úgy döntöttek, hogy a Baba menjen tovább, így a Póknak kellett megszabadulnia a maszkjától, aki nem más volt, mint Hevesi Kriszta. A csapatok szinte sokkot kaptak, mert Krisztára valójában nem gondolt senki, bár Király Viktor állította, hogy ő kimondta a nevét, de ezt senki nem hitte el neki…

Kiemelt kép: Nicsak, ki vagyok, TV2