VV Ginut kábítószerbirtoklás miatt keresi a rendőrség. A fiatal nő a kilencedik szériában tűnt fel.

Keresik

Keller Genovévát azaz VV Ginut kábítószerbirtoklás miatt keresik, a körözést az érdi járásbíróság rendelte el, derült ki a police.hu oldaláról.

Gyermeket szült

VV Ginu 2019 októberében egy kisfiúnak adott életet – írja a Blikk.

VV Ginu./ Fotó: RTL II

Itt a Police által közreadott körözés:

Nem ő az egyetlen, akit mostanában köröztek

Elfogatóparancsot adtak ki VV Krisztián ellen. A Való Világ 9 játékosát önbíráskodás miatt körözik. Krisztián azzal vált ismertté a RTL klubon, hogy végigszexelte a műsort VV Viviennel.

VV Krisztián is körözték

Néhány hete felkerült a Police.hu körözési listájára a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékosa, VV Krisztián. Az elfogatóparancs szerint önbíráskodással vádolják – írta akkor a Kékvillogó hírportál. A fiatal férfit időközben elfogták, erről itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk.

Teherbe esett tőle VV Vivien

Krisztán a műsor alatt azzal vált ismerté, hogy összejött játékostársával, VV Viviennel, a kapcsolatuk a műsor után is folytatódott, majd egyszer csak a 19 éves lány bejelentette, hogy gyereket vár.

Folytatódott a szerelem

A műsor után folytatódott a szerelem. Először Krisztián esett ki a Való Világból, majd egy hónapra rá Vivient is kijött a házból. Ezután szerelmespárkánt élték mindennapjaikat, azonnal összeköltöztek.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“Örökké szeretni fogom” – Összetörten, a könnyeivel küzdve szólalt meg a szerelmét gyászoló VV Lóri

Kiemelt kép: RTL II