Site icon LikeNews

Újra képernyőre kerül Gabriela Spanic

Örömhír a rajongóknak! Gabriela Spanic újra egy telenovellában kapott szerepet hét év után. A színésznő a hírt saját maga jelentette be az Instagram-oldalán.

Ebben a sorozatban lesz főszereplő

Gabriela a posztjában leírta, hogy a Fedora című sorozatban tér vissza. A színésznő köszönetet mondott mindenkinek, aki lehetővé tette számára, hogy visszatérjen. A sorozatot a Televisa gyártja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Imádták a magyar rajongók

A dél-amerikai színésznőt a magyar rajongók a Dancing with the Stars-ban is megcsodálhatták hétről hétre, ahol táncpartnerével Andrei Mangrával második helyezettek lettek.

Gabriela Spanicról meglepő dolgot árultak el

Emilio és Tóth Orsi az egykori táncospár úgy tudja, hogy Gabriela Spanic, aki szintén a Dancing with the Stars-ban táncolt, sőt a sorozatsztár a döntőig eldobogott akár vissza is térhet hazánkba. “Évekig Spanyolországban éltem, táncot tanítottam, így remekül megértettük egymást Gabyval. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, karácsonykor is váltottunk üzeneteket. Nagyon szeretett itt lenni, azt mondta, 36 éves pályafutása során sehol nem kapott ennyi kedvességet, segítőkészséget, szeretetet, mint itt, nálunk. Tervezi, hogy visszatér Magyarországra” – mondta Tóth Orsi.

Elvesztette az édesanyját

Gabriela Spanic édesanyja tavaly októberben hunyt el, a tragikus hírt a színésznő a táncosműsor egyik élőshowja után tudta meg. A világsztár még telefonon eltudott búcsúzni haldokló édesanyjától.

EZT IS OLVASD EL!

Ördög Nóra élő adásban küzdött a könnyeivel, alig tudott megszólalni – videó

Kutyáját és orvosát is elvesztette

Gabriela az interjúban elmondta,hogy kutyáját és orvosát is nemrégiben elvesztette. “Elvesztettem az édesanyám, kutyám és az orvosom szintén elhunyt, de az élet megy tovább. Mindig előrefelé kell haladni és hinni Istenben” – mondta a színésznő.

Végig izzott köztük a levegő

Andrei és Gaby között gyakorlatilag égig izzott a levegő, a két művész kiválóan meg is értette egymást a táncparketten, mindegyik szereplésük alkalmával forrt köztük a levegő és pillanatok alatt belopták magukat a nézők szívébe. A show után Andrei Gaby-val tartott Mexikóba is, ő is ott telepedett le. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó!

Több lehet köztük barátságnál? A mexikói tengerpartról kívánt boldog ünnepeket Gabriela Spanic és Andrei Mangra

Kiemelt kép: Gabriela Spanic, Imagen-Youtube videó

Exit mobile version