A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Vajna Timi és párja, Zoli szakítottak. Azonban úgy tűnik, hogy a szerelmesek megint egymásra találtak.

Egyedül töltötte a Valentin-napot

“Szakítottunk” – mondta röviden az üzletasszony a Blikknek nemrégiben. A lap információi szerint Timi már a Valentin-napot is egyedül töltötte, valamint egy ideje közös fotókat sem posztoltak a közösségi oldalakra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Közös lakást kerestek

Okkal hihették a rajongók, hogy komoly a kapcsolat Timi és Zoltán között, ugyanis a pár együtt keresett közös otthont Budán a magyarországi elit számára épült luxustársasházban, Timi pedig csak addig maradt egyedül az Egyesült Államokban, amíg a férfi a házvásárlással kapcsolatos ügyeket intézte. Ám kiderült, hogy nem pontosan ez történt.

Magának vette

“Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom” – mondt Timi a lapnak.

Körülbelül egy éve kezdődött a románc

Zoltán nagyjából egy éve tűnt fel egyre többször Timi oldalán, aki nem csak az üzletasszony, de Andy Vajna jó barátja is volt. A páros között barátságból lett szerelem, ám már korábban is tartottak szünetet amikor Timi még nem érezte magát készen egy új kapcsolatra. EZT IS OLVASD EL! Félelemben él Vajna Tímea: egyre több a rablás és a lövöldözés a környéken ahol él

Tavaly júniusban szünetet tartottak

“Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni” – mesélte Timi a Blikknek tavaly.

Viharos a kapcsolatuk

Az özvegy egyik barátnője a Story Magazinnak azt mondta, hogy a páros kapcsolata igencsak viharos, mint egy kamasz szerelem. „Igazság szerint többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival” – árulta el a barátnő a lapnak, aki azt is elmondta, hogy a férfinak nem igazán tetszik, amikor Timi intim fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, ám ezt korábban már a néhai Andy Vajna is nehezményezte a feleségének. EZ IS ÉRDEKELHET! Hihetetlen mennyi pénzbe került Vajna Timi strandpapucsa

Van, hogy hetekig nem beszélnek

Timi barátnője azt is elmondta, hogy előfordul, hogy egy vita után hetekig nem beszél egymással Timi és párja és nem ez volt az első ilyen szakításuk már. „Mindketten nagyon tüzesek, nyakasak. Egyiküket sem kell félteni, igaz, Zoli nem mindig áll bele a konfliktusba. Van, hogy elvonul, hagyva, hogy Timi kitombolja magát. Ez történt legutóbb is. Se szó, se beszéd, összepakolt, aztán otthagyta Amerikában” – mesélte az informátor.

Állítja, hogy szent a béke

Timi barátnője állította, hogy jelen pillanatban újra szent a béke a szerelmesek között, ám van még egy téma, amiben nem jutnak közös nevezőre. Zoli ugyanis szeretne gyerekeket, ám Timi még bizonytalan. A neve elhallgatását kérő barátnő szerint ez egy igazi se veled se nélküled kapcsolat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: TV2