Vajna Tímea az Instagram-oldalán számolt be a követőinek arról, hogy mennyire veszélyes mostanában az Egyesült Államok azon része, ahol ő él, ugyanis az elmúlt napokban egyre gyakoribbak a rablások és a lövöldözések.

Egy olyan étteremben is, ahol már ő is járt

„Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert egy Rolex óráért Beverly Hillsben. Ebben az étteremben én is voltam már többször. Az egyik legforgalmasabb helyen van, tele térfigyelő kamerával. Hihetetlen. Na meg Lady Gaga kutyasétáltatója is… Szörnyű, és szerintem ez csak egyre rosszabb lesz” – mesélte a közösségi oldalán Timi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félve hagyja el a lakását

Timi elmondta, hogy bizony már ő is félve hagyja el az otthonát – írja a Ripost. „Beverly Hillsben sem lehet járkálni, mert az emberben félelmet keltenek a csoportban mászkáló, szétfüvezett, kapucnis alakok, akiket a maszk miatt meg sem lehet később találni” – tette hozzá Andy Vajna özvegye.

Lady Gaga kutyáit a napokban rabolták el

A LikeNews is beszámolt róla, hogy brutális támadás áldozata lett Lady Gaga a világhírű énekesnő kutyasétáltatója, Ryan Fischer. A világsztár a férfit kérte meg, hogy vigyázzon imádott kedvenceire, amíg ő Olaszországban forgat. A támadók a három kutyát elrabolták, ám egyiküknek sikerült megszöknie, őt a rendőrség megtalálta.

Négyszer lőtték meg

Fischert a támadók négyszer lőtték mellkason akit, Los Angeles-ben a Sierra Bonita sugárúton lévő otthonánál vettek üldözőbe. Két ebet Kojit és Gustavót elrabolták, ám Miss Asia elmenekült a támadók kezei közül.

Súlyos állapotban találtak rá

Lady Gaga asszisztensére a rendőrök súlyos állapotban találtak rá, ám a férfi eszméleténél volt, így eltudta mondani, hogy mi történt, közben pedig a megszökött kutyát, aki visszafutott hozzá végig magához szorította. A kutyáért később a világsztár testőre ment el. A meglőtt Fischert kórházba szállították, az állapota stabil.

Pénzjutalmat ajánlott fel

Az énekesnő a közösségi oldalain egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de az amerikai TMZ hírportál szerint Gagát nagyon megrázták a történtek és pénzjutalmat, 500 ezer dollárt, azaz 147 millió forintot hajlandó adni annak, aki visszajuttatja neki két imádott kutyáját. KAPCSOLÓDÓ! Jó hír Lady Gagáról: megtalálták a brutális támadás során elrabolt kutyáit

Egy nő vitte el őket a rendőrségre

A két ebet, akiket továbbra is keresett a rendőrség Gustavot és Kojit egy nő vitte be a rendőrségre, ám egyelőre az nem derült ki, hogyan kerültek a világhírű énekesnő kutyái hozzá. Továbbá arról sincs információ, hogy a nő megkapta-e a pénzjutalmat, amelyet Lady Gaga ajánlott fel a megtalálónak.

Keresik az elkövetőket

A kutyák két elrablójáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy baseball sapkát viseltek és a bőrszínük sötét. A rendőrség információi szerint a férfiak egy fehér gépjárművel egy Nissannal, vagy egy BMW-vel menekültek el a helyszínről. Az sincs kizárva, hogy hajléktalanok lőtték meg Fischert.

Vajon tudták?

Egyelőre nem tisztázott, hogy a támadók vajon tudták-e, hogy Lady Gaga kutyáit rabolják el, azonban a buldogokra igen nagy a kereslet, átlagosan 1500–3000 dollár (442–885 ezer forint) közötti áron értékesítik őket, de a törzskönyvezettek ára még borsosabb akár 10 ezer dollárba (2,9 millió forintba) is kerülhetnek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vajna Tímea, Forrás: TV2