Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta nem egészen öt év házasság után válik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla néhány nappal ezelőtt, hogy férjével ezentúl külön utakon folytatják.

Álomesküvő

Mint megírtuk az álomesküvőjük akkor bejárta a médiát, a Blikk például percről percre tudósította a hetedhét határra szóló lakodalom részleteit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boldognak tűntek

Ezt követően a páros háza tájáról csak boldog hírek érkeztek, sőt időközben megszületett a kisfiuk, Mendel is, így joggal hihettük azt, hogy ő tényleg egy igazi álompár. Ám nagyon úgy néz ki, hogy valami mégis félresiklott, ugyanis Zsófi nemrégiben a következőket írta a közösségi oldalán: „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni”

Kapcsolódó:

Intenzív hat év van mögöttük

„Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban Szabó Zsófi.

Küzdöttek

„Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi.

Kemény időszak van mögötte

„Nagyon kemény időszak áll mögöttem és mögötte is. Az Instagramon ez nem látszódott, illetve csak annak, aki ismer” – árulta el Zsófi.

Zsófi hozta meg a döntést

„Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább” – mondta Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, a döntést ő hozta meg.

Sokáig magában tartotta a gondjait, anyukája előtt is titkolta

Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család” – árulta el Zsófi egyik ismerőse nemrégiben a Blikknek.

Még nem adták be a válópert

“Egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább. Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek.” – mondta az ismerős a lapnak.

Tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy baj van, pedig voltak intő jelek

Mint írtuk Zsófi olyannyira titkolta, hogy baj van, hogy még az édesanyja sem tudott róla sokáig, a rajongók pedig pláne. Pedig voltak intő jelek, ugyanis Zsófi egy tavaly október Instagram fotón viselte utoljára a jegygyűrűjét, ez pedig senkinek nem tűnt fel, még úgy sem, hogy a szemfüles rajongók általában mindig mindent egyből kiszúrnak. Ez már csak azért is feltűnő lehetett volna, mert Zsófi korábban még sportolás közben sem vette le a csillogó ékszert. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezen a képen viselte utoljára Szabó Zsófi a gyűrűjét.

A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi, RTL Klub