Egyéves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza.

Fotót is posztolt az ünnepségről az énekesnő

Gabi nemrég egy fotót osztott meg a kis Hannaróza születésnapjáról, amin a kicsi arca is látható, noha az énekesnő a Kaleta-ügy után megfogadta, hogy nem posztol többet a gyermekéről, ám most kivételt tett.

„Isten éltessen, édes kincsem! 1 éves Hannarózám #hála#szeretet#elrepültegyév#krauszék” – írta Gabi a bejegyzésében.

Ezért döntött úgy, hogy nem posztol a gyermekéről

Gabi egyébként júliusban döntött úgy, hogy ezentúl nem oszt meg egyetlen fotót sem Hannarózáról. Annyira komoly volt az elhatározása, hogy a korábban feltöltött képeket is törölte a közösségi oldaláról, illetve ugyanezt megtette a férje és a testvére is. Gabi azt mondja, időközben rájött, mennyi veszélyt rejt magában, ha a gyermekét közszemlére teszi, aminek egyébként korábban egyetlen oka volt: szerette volna világgá kürtölni a boldogságát.

A döntés háttere

“Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít… Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen ego ügy, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz. Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze mindenkinek szíve joga, hogy tesz. Mi így látjuk helyesnek.” – írta akkor bejegyzésében Gabi.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Sokan támadták a döntés maitt

Gabi a döntésüket követően egy 24 órán át elérhető Instagram sztoryban arról adott hírt, hogy a bejelentésük után reggelre 1200 rajongója követte ki az oldalát, melyet a következőképp kommentált: „Ma reggelre 1200 ember követte ki az oldalamat a tegnapi posztom után… ki tudja, hogy miért… nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de ha csak egy ember is volt ezek között, akinek a szándékai a normálistól eltérőek, akkor már megérte. Ezek a kikövetések is csak minket igazolnak” – írta Gabi akkor a posztban.

Kapcsolódó:

Néha tesznek kivételt, de a kicsi arcát akkor sem mutatják

Néhány kivételt persze tesznek, így nemrég az énekesnő arról is több képet közzétett, hogy a kis Hannarózát megkeresztelték és a mai kép is egy ilyen üdítő kivétel, ám a pici arcát az ominózus döntés óta valóban nem mutatják.

EZ IS ÉRDEKELHET! Ilyen csodálatos hangja volt Kis Grófo édesapjának – videó

Korábban egyébként elég sokat posztolt a kislányáról

Gabi a döntésük előtt egyébként elég sok képet osztott meg a kislányáról, sőt a képek mellett több videót is feltöltött.

Kiemelt kép: Tóth Gabi