Exkluzív helyszínre, a Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz tartozó Andrássy út 105. szám alatt található villába jegyezte be Várkonyi Andrea volt műsorvezető az új médiacégét – írta meg ma reggel a Népszava.

Furcsa…

A Life TV-s volt műsorvezető új cége, a Whitedog Media Kft. székhelye tehát épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Keresték Várkonyi Andreát is az ügyben

A lap természetesen kereste Várkonyi Andreát is az ügyben, hogy miért pont oda költözött a médiacég, ám ő a Népszavának csak annyit mondott, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját.

Ezt lehet tudni a villáról

Ezt a villát eredetileg egyébként a kogartos milliárdos Kovács Gábor egyik érdekeltsége szerezte meg az állami Magyar Fejlesztési Banktól 2006-ban, majd 2014-ben a takarékszövetkezeti integrációval megbízott Spéder Zoltánhoz vándorolt az épület. A később Orbánnál kegyvesztetté lett és szinte mindenhonnan kiszorított Spédertől a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került. Ám időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt az Appeninnből, az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően, írja a Népszava.

Várkonyi Andrea tavaly hagyta ott a LifeTV-t

Mint ismert Várkonyi Andrea tavaly szeptemberben távozott a LifeTV-től, amit Mészáros Lőrinc volt felesége tulajdonol. Ezt követően 10 millió forint törzstőkével, a cégbíróságon bejelentett médiacéget eredetileg még egy érdi címen alapították, és decemberben költöztek a budapesti Andrássy útra.

Ez történt tavaly

Hajdú Péter akkor a Story Magazinnak beszélt a változtatásokról, elmondva, az a terv, hogy a saját gyártású, női tematikájú műsorokat – a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad, illetve Várkonyi Andrea Női titkok című műsorát – egyelőre szüneteltetik, mert nem hozták a kellő nézettséget. Az interjúban azt mondta, a két műsorvezető munkájára a továbbiakban is számít, csak más formában – írta meg a Blikk. Egy darabig pedig úgy is volt, hogy Várkonyi Andrea marad a tévénél csak más minőségben, ám nem sokkal később bejelentette, hogy mégis távozik a csatornától.

Nagyjából ezzel egy időben derült ki, hogy Mészáros Lőrincék válnak…

Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt szeptember elején jelentette be a Mészáros házaspár, hogy közös megegyezéssel arra jutottak, felbontják a házasságukat.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. Az, hogy hogy kivel jött össze Mészáros Lőrinc vagy a felesége Beatrix asszony, az minden bizonnyal hamarosan a pletykalapokból kiderül, írtuk akkor. Korábban úgy értesültünk, hogy egy tévés műsorvezető lehet a válás hátterében. A mostani hírek fényében, mely szerint Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át lehet, hogy pont róla van szó?

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea