Vastag Csabát is beoltották! Az énekes többször is beszélt az elmúlt év nehézségeiről, hogy a koronavírus-járvány miatt alig láthatta a szüleit, de ha mégis akkor is csak távolról, ám úgy tűnik lassan eljön az ideje, hogy újra átölelje őket.

És sírtatok?

„Immáron Beoltakoztatódottan. Ti már beoltakoztatódtatok?És sírtatok? Küldjetek képet” – írta az Instagram-oldalán az énekes. Egyelőre arról nem osztott meg bővebb információt Csaba, hogy hogyan érzi magát az oltás után. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy fotót is közzétett

Hiányzik neki a családja

Korábban a LikeNews.hu is megírta, hogy sajnos a koronavírus-járvány miatt tavaly március óta Vastag Csaba sem ölelhette át a szüleit. Az énekes próbálja óvni őket, nem szeretné ha megbetegednének, de egyre inkább hiányzik neki a családja. KAPCSOLÓDÓ! Lassan egy éve nem ölelhette át a szüleit Vastag Csaba – a személyes találkozást semmi sem pótolhatja

Nem megy haza

Az énekes szülei Veszprémben élnek és habár korábban rendszeresen hazalátogatott, ma már nem megy be a szülei házába. „Az elején vitaminokat is úgy vittünk a szüleinknek, hogy egy szatyorban felakasztottuk a kapura és eljöttünk, csak telefonon beszéltünk rendszeresen” – mesélte Csaba a Borsnak még januárban.

Digitálisan tartják a kapcsolatot

“A XXI. századnak az előnye, hogy a social medián keresztül lehetőségünk van arra, hogy megosszunk magunkról tartalmat, tudjunk egymással kommu­nikálni. A személyes találkozásokat azonban semmi sem múlja felül. Remélem, mielőbb tudunk a családommal együtt, egy légtérben egy jót beszélgetni! ” – folytatta.

Ünnepekkor látták egymást

A zenész elmondta, hogy tavaly karácsonykor hazalátogattak a testvéreivel Veszprémbe, de a házba továbbra sem mentek be, eleinte négy méter, majd két méter távolságból beszéltek. Az énekes elárulta, hogy a karácsonyi halászlevet a kocsi motorháztetőn fogyasztotta el.

Détár Enikőt is néhány napja oltották be

A LikeNews.hu is megírta, hogy Détár Enikő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A csinos tévés és színésznő maga mesélte el, hogy melyik vakcinából kapta meg az első adagot, valamint azt is, hogy tapasztalt-e bármilyen furcsa mellékhatást.

Az első oltáson van túl

Détár Enikő egyelőre a koronavírus elleni védőoltás első adagját kapta meg, a második dózisra még néhány hétig várnia kell. A színésznő elárulta, hogy habár ő az elmúlt egy évben sem rettegett a betegségtől, de most már még nagyobb biztonságban érezheti magát, hogy ő is sorra jutott az oltási sorrendben.

Ezzel a vakcinával oltották be

Enikő a Ripostnak elárulta, hogy a Szputnyik-V, tehát az orosz vakcinával oltották be. Hozzátette, hogy semmilyen furcsa mellékhatást nem tapasztalt, így várja, hogy a második dózist is megkapja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vastag Csaba – Forrás: LifeTV