Kis Grófo édesapjának a temetésén negyed kettőkor kezdte az atya a szertartást, aki szintén énekelt és gitározott, majd a búcsúztatás csúcspontján fehér galambokat engedtek el. Grófo fiai a síremlékre álltak és onnan énekeltek az összegyűltekkel – írja a Blikk.

Koronavírusos volt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Kis Grófo és a család több tagja, köztük az édesapja is koronavírusos volt. Kozák László kórházba is került, lélegeztetőgépen is volt, ám Kis Grófo Blikknek nemrégiben azt mondta, édesapja már jobban van, ám később állapota rosszabbra fordult és életét már nem tudták megmenteni.

Megérkezett a hintó

A Bors beszámolt róla, hogy a zenész koporsóját négylovas hintóban fogják vinni, közben pedig cigányzene fog szólni. A hintó egy órával a szertartás előtt megérkezett a helyszínre.

Mentő is van a helyszínen

A szertartás kezdete előtt a szolnoki temető elé egy mentő is érkezett, valamint biztonsági őrök gyülekeztek a bejárat előtt – írja a Bors.

Győzike és Bódiék is ott vannak

Győzike, Bódi Guszti és Bódi Margó szintén utolsó útjára kísérik Nagy Grófot.

Rengetegen gyűltek össze

A temetés egyik szervezője szerint több mint 200-an lehetnek, de a Blikk egy kollégája szerint körülbelül 350 ember mehetett el Nagy Grófo temetésére.

Lassan halad a sor

A nagy tömeg nagyon lassan halad, a temető szélén egy hatalmas színpadot is felállítottak, terített asztalokkal.

Nótár Mary és L.L. Junior is ott vannak

Győzike és Bódiék után Nótár Mary és L.L. Junior is megérkezett a temetésre.

Galambos Lajos is megérkezett

A temetésen Galambos Lajos Lajcsi is tiszteletét teszi – írja a Blikk.

Délután egy óra után még nem tudták a szertartást elkezdeni ugyanis sokan akartak a ravatalhoz jutni, a szervezők próbálnak rendet tenni a tömegben. Galambos Lajos közben trombitázik – írja a Blikk.

Helyet kértek

Miközben a testvérek cigány nyelven mondtak szomorú beszédet, a gyászoló tömeget arra kérték, hogy hagyjanak helyet a koporsó körül.

Kiemelt kép: id. Kozák László Grófo