Már sokkal jobb állapotban van a koronavírussal fertőzött Kis Grófo, ám az énekes édesapja is elkapta a vírust, aki sajnos lélegeztetőgépre is került.

Kis Grofó nagyon aggódik

A zenész rettenetesen aggódott az édesapjáért, aki már szerencsére jobban van.

– Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra – mondta a Blikknek Grófo.

EZ IS ÉRDEKELHET: Két hétig küzdött a coviddal: Végre felépült a koronavírusból Trokán Péter – Így mondott köszönetet az orvosoknak

Az édesapa lett előbb rosszul

– Előbb édesapánk lett rosszul, mentővel vitték kórházba, nem sokkal később lett beteg a testvérem, aki ugyanabban a kórházban lábadozott, ahol édesapánk – mondta megkönnyebbülve Gyémi, akinek két negatív tesztje van, ő megúszta a fertőzést. 

Hamarosan hazamehet a kórházból az édesapja

– Édesanyánk már nagyon várja haza apukánkat, három nappal a betegek érkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik. Kihívunk egy céget, akik ózonnal megölik az esetleges vírusokat. Mindennap többször imádkoztunk szeretteink és minden beteg gyógyulásáért, és hálát adtunk az Úrnak, az orvosoknak, nővéreknek az áldozatos munkájukért – mondta a lapnak a zenész.

Hiányoznak neki a fellépések

– Nemigen van bevétel, de nem csak ezért hiányoznak a fellépések. Mi szívből, lélekből muzsikálunk, a lelkünket viseli meg, hogy nem szórakoztathatunk, mégis betartunk minden előírást, mert az emberéletnél semmi sem lehet fontosabb – mondta Kis Grófo öccse.

Novemberben több legendás magyartól is búcsúznunk kellett a koronavírus miatt

November hónapot fekete novemberként is említhetnénk, ugyanis több legendás magyar is a koronavírus áldozata lett, köztük Balázs Fecó és Böröndi Tamás is, akiknek halálhíréről itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk. Mint megírtuk Balázs Fecó koronavírus fertőzéssel került kórházba, ahol mélyaltatásban tartották, ám a szervezete 13 nap után feladta a küzdelmet. Halálhíre sokkolta az országot, Pataky Attila például kamerák előtt sírta el magát, amikor barátja elvesztéséről kérdezték.

Böröndi Tamás ikerlányai születésnapján hunyt el

Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója néhány nappal Balázs Fecó előtt távozott az élők sorából, külön tragédia, hogy a színész éppen ikerlányai születésnapján hunyt el.

Nem volt betegsége

„Nem küzdött semmilyen alapbetegséggel, makkegészséges és életerős volt, amikor elkapta a fertőzést” – mondta a sajtóreferens.

Megszólalt Csutka István is

“Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket, az elmúlt napokban és hetekben… hogy hány ember volt, aki szerette, és megállás nélkül pittyeg a telefonom most is…. én csak abban bízom, hogy legalább ezt most … nem most érzi… és látja…” – mondta elcsukló hangon Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója.

Kiemelt kép: Kis Grofó