Megérkezik a kedvelt helyszínre és néhány turistalátványosságot és történelmi műemléket kivéve szinte el sem mozdul a tenger mellől? A rendszeres fürdést felváltja a búvárkodás, és amikor már ez is fárasztóvá válik Önnek, napozni kezd, hogy szép barnára süljön. A pihenésben nincs hiány, de a szabadságából hiányzik a kaland.

Legyen része a hagyományostól eltérő szabadságban, így még sokáig fog rá emlékezni. Sokan utazni szeretnek az egész világon, ismeretlen helyek felfedezése céljából, míg mások rendszeresen sportolnak és minden vízisportot kipróbálnak. Olyanok is akadnak, akiknek mindene a tengerpart és semmi másra nem cserélnék fel az édes pihenést. Bárhogy is van, mindenki szereti a változást, ami számára újat hoz az örök sztereotípiák közepette.

Tengeri kaland

Részt vett már egy hajós kiránduláson? Mit szólna a nyílt tengeren történő hajózáshoz és az Adriai-tenger, a Francia Polinézia, vagy akár a Bahama szigetek szépségeinek a felfedezéséhez? Egy tengeri hajózás során számos helyszínre látogathat el. Kínálatban nincs hiány, elegendő, ha választ és elindul az első helyszín felé. A jachtbérlés ebben az esetben ideális megoldás és egyre népszerűbb a szabadságolók körében.

Induljon el a felfedezésre váró helyekre

Vonzzák az ismeretlen helyek és a turisztikai célpontok rejtett helyei? A tengeren történő hajózás során ez feltétlenül megadatik Önnek és ezen felül legalább egy kis időre elkerülheti a fotózó turisták által örökké zsúfolt városokat. Hiszen kinek ne volna szüksége arra, hogy legalább egy kis időre elkerülje a nyüzsgő tömeget? 

Egyszerű felszerelés

Ha ilyen tengeri élményutazást tervez, mindenképpen tájékozódjon a hajóbérlés lehetőségeiről. A vitorláshajó bérlés is aránylag egyszerű módja egy kalandos szabadság eltöltésének. Mindehhez elegendő, ha hajót bérel, amiben az arra szakosodott társaságok segítséget nyújtanak Önnek. 

Az egész világon jelen lévő Botaround.com hajóbérlő rendszer segítségével ezt játszva megteheti. A különböző hajótípusok és célhelyek kínálata olyan sokrétű, hogy még a legigényesebb kalandvágyók és tengeri utazók is dúskálhatnak a választékban.

Kiemelt kép: illusztráció

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!