A járványhelyzet miatti korlátozások következtében – ahogy egyetlen előadó  –  úgy Curtis sem koncertezhet, ám a zenész igyekszik magát elfoglalni. Új zenei projekteken dolgozik, magánélete pedig szárnyal.

Felemás érzések

Felemás érzésekkel tekint a mögötte álló egy évre Curtis, aki alig várja, hogy a járvány elvonuljon, a korlátozások megszűnjenek és ismét színpadra állhasson.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyon nehéz, szomorú időszak ez

„Nagy érvágás ez minden művésznek, zenésznek, hogy nem állhatunk színpadra. Sokszor mondják, hogy milyen sok erőt adunk a közönségnek: ez fordítva is igaz, minket is tölt, ha koncertezhetünk. Nagyon nehéz, szomorú időszak ez, de igyekszem alkalmazkodni” – mondta Curtis, aki úgy érzi sokat kapott ettől a korlátozásokkal teli időszaktól is.

Öröm az ürömben

„Ha nem áll elő ez a helyzet, soha nem tölthettem volna annyi időt a másfél éves kisfiammal, mint amennyi így megadatott. Sok időt tölthetek a kedvesemmel, aki Győrben van, így nem keveset vezetek, de ilyenkor is zenét hallgatok, ötletelek. Zeneileg egy igazán termékeny időszak áll mögöttem, szinte egyfolytában új szövegeken, dalokon dolgozom” – mondta Curtis, aki úgy tűnik úszik a boldogságban.

Új zenei együttműködések

Szárnyalása a munkában teljesedik ki, számtalan új zenei együttműködést álmodott meg a 2021-es évre. „Majkával 4 dalt is elkészítettünk, ezek egyelőre a „mélyhűtőben” vannak, de hamarosan elővesszük őket.”

Közös dal Szabó Ádámmal

„A Sztárban sztárnak köszönhetően két remek barátra tettem szert, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Szabó Ádámmal februárban jön ki a közös dalunk, de nemcsak vele, hanem Horváth Boldival kiegészülve, hárman együtt is készülünk közös dallal. Szeretem a zenei együttműködéseket, mindig új színt hoznak, inspirálnak. Bár sok mindenkivel dolgoztam már együtt Caramelhez még nem volt szerencsém. Vele szívesen készítenék közös dalt, ahogy örömmel kipróbálnám magam egy zenei műsorban zsűriként is” – árulta el jövőbeli terveit Curtis a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

Szabó Ádámot féltették a rajongók Curtistől

A LikeNews is hírt adott róla, hogy a Sztárban Sztár nem csak győzelmet hozott Szabó Ádámnak, de új barátokat is, köztük igen szoros barátságot kötött Curtissel, akire azt mondta, hogy egy olyan személy, akivel a jövőben bármikor számíthatnak egymásra. Már akkor megírtuk, hogy a két zenész egy közös dalon is dolgozik.

Féltették Curtistől

Curtisről köztudott, hogy a múltban kábítószerezett, valamint több balhéba is belekeveredett, ezért Ádám rajongói a közösségi médiában is arra kérték a rappert, hogy ne rontsa el a kedvencüket – írta korábban a Blikk.

Van, aki szerint lehúzza Ádámot

„Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved… Aztán nehogy megbánd Ádám ezt a barátságot, mert egy napon fognak emlegetni vele”  – írta valaki akkor a közösségi oldalon.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews Curtissel kapcsolatos írásait itt találod.

Kiemelt kép: Curtis, TV2