Túlsúlya és a túl sok munka miatt veszélybe került Kis Grófo egészsége. Szigorú fogyókúrába fogott, lehet, hogy nemsokára rá sem ismerünk.

 Kis Grófo nyáron az egyik fellépése után lett rosszul. Erős hasi fájdalmai voltak és az orvosok megállapították, túlhajszolja magát. A mulatós sztár akkor döntött úgy, hogy életmódot vált és szeretne megszabadulni a rajta lévő feleslegtől. Azóta diétázik és rendszeresen eljár edzőterembe és már 3 kilót leadott.

Kis Grófo a diétának és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően az utóbbi hetekben három kilótól szabadult meg. Szeretne még további 10-et leadni.

 „A párom unszolására most már én is elhatároztam magam, a fő cél, hogy elérjem a 75-öt. Hál’ istennek sokkal jobban érzem magam, és a mozgás is sokkal jobban megy.  Egy személyi edző segít nekem abban, hogy milyen edzést végezzek, kardiózni szoktam, például futópadozni. Nagyon elszántam most magam, amiért a szüleim is büszkék rám és a gyerkőcök is örülnek. Armandóka nagyon aranyos, mindig kell neki képet küldenem az edzőteremből, hogy bebizonyítsam, hogy csinálom rendesen a feladatokat” – nyilatkozta a Blikknek.

A mulatós zenész egy fotót is posztolt az edzőteremből.

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: Facebook