Hihetetlen videó kezdett el keringeni az interneten: a három éves Vilmos látható a felvételen az édesanyjával Dianával, aki segít az anyukáját kisminkelni egy családi fotózáson.

A felvételen is jól látszik, hogy Diana odáig volt a fiáért

Így közölte Camillával Diana, hogy tud a férjével való viszonyáról

A LikeNews is megírta, hogy egy 1991-ben titokban rögzített hangfelvételen beszélt arról Diana, hogy élte meg, amikor szembesítette Károlyt és Camillát azzal, hogy tud a kapcsolatukról.

Még 89-ben történt

Az eset 1989-ben történt, Camilla testvérének, Annabel Elliotnak a 40. születésnapja volt Londonban.

Egy születésnapi bulin voltak

Diana csak aznap döntötte el, hogy elmegy a születésnapi partira, erre pedig senki sem számított. A hercegné szerint férje egész odaúton próbálta lebeszélni arról, hogy elkísérje őt a partira. Ő azonban elhatározta magát, sőt azt is eldöntötte, hogy Camillát nem csókkal, hanem a formálisabb kézfogással üdvözli.

Vallomás

„Bementem a házba, életemben először kinyújtottam a kezem Camilla felé, és azt éreztem: hú, túlestem rajta.”

Károly és Camilla együtt eltűntek

A partin egyszer csak észrevette, hogy Károly és Camilla eltűntek. Megkereste őket, és ekkor mondta Camillának, hogy beszélni akar vele. Diana közölte, hogy pontosan tudja, mi folyik Camilla és Károly között.

Camilla visszavágott

Mire Camilla úgy felelt: „Mindened megvan, amire valaha vágytál. Minden férfi a tiéd a világon, beléd szeretnek, két gyönyörű gyermeked van, mi többet akarsz még?”

A férjemet akarom

Mire a hercegné annyit mondott: „a férjemet akarom.”

Elszabadult a pokol

Elszabadult a pokol azon az éjszakán, Károly úgy rohant el, mint egy fejnélküli csirke – mesélte Diana, aki hazafelé sírt, mert hét évnyi harag tört elő belőle.

Vilmos herceg is koronavírusos volt

Áprilisban a herceg is átesett a koronavíruson, udvari források szerint Vilmos cambridge-i herceg, a brit trón majdani várományosa is átesett tavasszal az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségen.

Vilmos nagyon megszenvedte a betegséget

A The Sun és a BBC hétfői beszámolója szerint Vilmos herceg is megszenvedte a Covid-19 betegséget; volt olyan időszak, amikor nehezen kapott levegőt.

Károly herceg is beteg volt

Nem sokkal korábban, március végén Károly herceg szervezetében is kimutatták a koronavírust – erről itt a LikeNews-on is hírt adtunk – de a 72. életévében járó trónörökösnek csak enyhe tünetei voltak és a skóciai rezidenciáján töltött egyheti elkülönítés után felépült.    

Kiemelt kép: Lady Diana