Életben marad az a kétgyermekes anyuka, akit vasárnap, futás közben gázoltak el Szombathelyen.A balesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett, azonnal Budapestre szállították. Állapotáról most  maga írt a Facebookon.

Elgázoltak egy nőt vasárnap reggel Szombathelyen, azonban a nőnél nem voltak személyes iratok, így a helyi lakosok segítségét kérték az azonosításban.

A helyszínelők próbáltak segélyhívást is indítani a súlyosan sérült nő telefonjáról, hátha ez alapján megállapítható személyazonossága, de ez sem vezetett eredményre. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem volt képes kommunikálni a helyszínen lévő emberekkel, azonnal kórházba szállították. Végül a 112press élő adásban kereste a nő ismerőseit.

Az eset részleteiről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

A napokban azonban Németh Eszter az alábbi bejegyzést tette közzé a Facebookon, a Szombathelyi Futóklub oldalon:

„Sziasztok! Sokan érdekődtetek, köszönöm viszonylag jól vagyok. Engem ütött el az autó, én vagyok a középkorú futó anyuka. Tibinek nagyon hálás vagyok hogy egyszerre jött a cikket látva es még a fiúkra is vigyázott. Igaz barát vagy, lehet ezen múlott az életem ❤ ezért értünk hamar Budapestre. Viszont van még feladatom mert nagyon vigyáztak rám az angyalok. Ezen kívül nagyon sok mindenki van a listámon, sőt szinte el sem hiszem mennyien vagytok csak egyszerűen meg szeretném köszönni. Köszönöm hogy vagytok. ❤❤” -írta a kétgyerekes anyuka.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: 112press