A Való Világok történetében egyáltalán nem furcsálljuk már azokat a jeleneteket, amikor a villalakók egymásnak esnek és nem tudnak uralkodni szexuális vágyaikon. Persze van, aki visszafogottabban csinálja, míg vannak akiket egyáltalán nem zavar a kamera. VV Virág és VV Dani valahol e kettő között lavíroznak, mert már igyekeznek magukat takarókkal elfedni, de azért valljuk be ez nem igazán sikerül nekik.

Persze volt ennél durvább is…

Gondoljunk csak egy korábbi szériából VV Micire és Krisztiánra, akiket aztán tényleg egy cseppet sem frusztrált, hogy megannyi kamera rögzíti a légyottjaikat. Már takaró nélkül is simán egymásnak estek, a hancúrozásaikat még a pornóoldalakra is feltöltötte valaki, mondjuk valljuk be, teljes joggal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS! Dráma a Való Világban, ilyen még nem volt a műsor történetében: VV Fru teljesen összeomlott – videó

Virágék ennyire azért még nem mentek messzire

Persze, ami késik, nem feltétlenül múlik, de Virág és Dani egyelőre igyekeznek visszafogottak lenni, már amennyire ezt a helyzet és a körülmények engedik. Hiszen hiába a takaró, azért lássuk be, minden egyértelmű.

Volt egy kis baj

A páros egyre több időt tölt együtt az ágyban, ám a legutóbb hancúr közben kiderült, hogy Virágnak van egy kis problémája, ami Danit rettentő módon frusztrálta.

Nehezen, de végül elárulta, mi a gond

Virág nehezen, de végül elmesélte Daninak, hogy nem tud hüvelyi úton elélvezni, nem tudja, miért. Dani azonban nagyon megértő volt a lánnyal szemben, cseppet sem tétovázott és azonnal új módszerek után nézett, hogy Virág is eljuthasson a csúcsra.

Ez is érdekelhet: “Miért nem közölsz tényeket, Vivi b*szdmeg, nagyon felb*szol!” – VV Bálint ordítva hagyta faképnél a többieket – videó

Videó is készült

Nyilván a jelenetről felvétel is készült, minek után a Való Világról van szó.

Mutatjuk!

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Való Világ