Radics Gigi októberben adott életet első gyermekének, aki a Bella Szófia keresztnevet kapta. Gigi természetese úszott a boldogságban, ám most elárulta, a szülés utáni depresszió őt sem kerülte el.

Az alkotásra is jut ideje

Gigi az anyai teendői mellett az alkotásra is szakít időt, sőt gyönyörű, új dalát éppen Bella Szófia ihlette, amivel bejutott A Dal versenyében is. „Az Egy vagy velem című dal a kislányunkról szól, a rövidesen megjelenő klipje pedig, amelyet a világhírű Attraction Performances Produkció készített hozzá, a szerelmünk történetét meséli el Áronnal” – árulta el az énekesnő a ma megjelent hot! magazinban, továbbá arról is beszélt a lapnak, hogy milyen érzés anyának lenni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem kerülte el a szülés utáni depresszió

„Sokként ért! Sokan nem merik kimondani, hogy vannak nagyon nehéz napok: izgulsz nehogy félrenyeljen, de akár egy kúp beadása is óriási feladatnak számít. Ahogy teltek a hetek én is megerősödtem, egyre több önbizalmam lett anyaként. Viszont valószínűleg engem sem került el a terhesség utáni depresszió. Nem éreztem túl erősen, ez a kettős érzés a szeretet és az aggódás lehetett az, ami zajlott bennem, de ezen már szerencsésen túl vagyok”– mondta Gigi, aki mindennapjairól és Bella Szófia cseperedéséről is beszélt.

Édesanya segített neki

„Anyukám a segítségem, imádja az unokáját” – mondta Gigi, aki arról is beszélt, hogy a párja, Áron sokat dolgozik, ám előfordult már olyan, hogy kettesben maradtak a picivel.

Gigi úgy érzi ugyanaz a dilis csaj maradt, csak érettebb

„Ugyanaz a dilis csaj vagyok, aki voltam, csak érettebb, figyelmesebb, és sok türelmet tanulok a gyerekemtől. Úgy érzem nem is jöhetett volna jobbkor a baba: most mikor minden megállt körülöttem. Bármennyire fontos a karrier és a színpad, az anyaságnál nincs fontosabb az életben” – mondta Gigi.

Nem ő az egyetlen, aki szülés utáni nehézségektől szenved

Itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy Földes Eszter milyen nehézségekkel küzdött azt követően, hogy megszületett a kisfia. A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt Kiss Virág YouTube csatornájának legújabb adásában arról, hogy bizony volt, amikor rossz anyának érezte magát.

Szakemberhez kellett fordulnia

Földes Eszter az adásban az is elárulta, nehezen élte meg, hogy az anyaság számos gyermekkori traumát elődizézett belőle, ezek a nehézségek pedig annyira elhatalmasodtak rajta, hogy végül szakemberhez kellett fordulnia.

Ezért volt rá szükség

A színésznő a műsorban elmondta, hogy anatómiai okoknál fogva sem tudta volna természetesen úton világra hozni a gyermekét, ráadásul el is altatták, mert nem tudták érzésteleníteni.

Ez volt számára a legfájóbb

Eszter a műsorban elárulta, a legjobban az zavarta, hogy altatás miatt nem láthatta a férje arcát, amikor a világra jött a gyermekük.

Ne hagyd ki! Kiderült, mi lesz Dér Heni születendő kisfiának a neve

Ezért fordult szakemberhez

“Igen, végül kértem. Nekem az, hogy megszületett a kisfiam, számtalan gyerekkori traumát hozott fel, amire egyáltalán nem számítottam. Volt olyan pont, az első három hónap után, hogy én valahogy ki akarok ebből a dologból menekülni.”

A kisfiát okolta

“A kisfiamat okoltam emiatt, illetve nem őt, hanem hogy megszületett. És rájöttem, hogy egyáltalán nem ez a probléma, és nagyon rossz anyának éreztem magam. Borzasztóan bizonytalan voltam, hogy ha valaki, akkor én most nagyon mellényúltam ezzel, rettegtem és szorongtam, mert szerettem volna jól csinálni” – vallotta be Kiss Virágnak Eszter, aki mindeközben rájött, hogy fia születése olyan traumákat hozott fel benne, amikkel szembe kell néznie, ez pedig rengeteg munka. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Radics Gigi, TV2