A LikeNews is beszámolt róla, hogy február 6-án, szombaton reggel elhunyt Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán. A szobrászművésztől tegnap az Új Köztemetőben vettek végső búcsút.

Gondterheltek voltak az utolsó évei

Amint arról korábban is beszámoltunk, Jolika néninek nehéz és súlyos időket kellett átélnie, miután a gyanú szerint Szilágyi István színművészt meggyilkolta a saját fia. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rosszindulatú daganata volt

Jolika néni nagyon súlyos betegséggel küzdött. Az idős asszony tüdején ugyanis rosszindulatú daganatot találtak.

Ez volt az utolsó kívánsága

Blikk azt írja, hogy Jolika néni urnája utolsó kívánsága szerint a férje mellé kerül majd. Mint ismert a tragikus sorsú pár fia jelenleg is letartóztatásban van, ugyanis a gyanú szerint tavaly májusban ő végzett az édesapjával, Szilágyi Istvánnal, az ország Lópici Gáspárjával.

Az unokája nem tudott eljönni

A lap azt írja, hogy az Új Köztemetőben zajló szertartáson 20-30 ember vett részt. Jolika néni unokája nem tudott eljönni, mert Brüsszelben él. A temetésre elment viszont az unokatestvére, illetve az unokahúga is.

Szívhez szóló levelet küldött

Jolika néni unokája, Nándi a temetésre egy szívhez szóló levelet küldött, amit  XVII. kerület egyik képviselője, Rózsahegyi Péter olvasott fel, csakúgy mint Szilágyi István temetésén.

A koronavírus miatt nem tudott elmenni

“Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, de a járvány miatt nem tudtuk megoldani az utazást. Az biztos, ha hazamegyek, az első utam a sírhoz vezet majd és viszek virágot” – nyilatkozta Nándi a Blikknek.

Egy nagyszülője sem él

A fiatal fiú elmondta, hogy Jolika néni halálával már egyetlen nagyszülője sem él. “Mama halálával már egyetlen nagyszülőm sem él, ez pedig nagyon rossz érzés, de a legjobban az bánt, hogy nem tudtunk vele lenne az utolsó óráiban. Tudom, hogy most már együtt vannak fent, és onnan vigyáznak rám, gyertyát gyújtok értük” – folytatta Nándi a lapnak.

Ezt mondta a volt menye

A szobrászművész volt menye szintén megszólalt Jolika néni halála után, aki elmondta, hogy a családdal próbálják a jó emlékeket megőrizni, például azt is felevenítették, hogy milyen finom spárgalevest főzött az elhunyt asszony.

A fia sem volt ott

A Blikk úgy tudja, hogy Jolika néni és Szilágyi István fia, Péter nem is kérvényezte, hogy részt vehessen az édesanyja temetésén. A férfit a lap információi szerint nagyon megviselte az édesanyja halála és nincs jól. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Humenyánszky Jolán, TV2 – Tények