Ma reggel egy budapesti kórházban életét vesztette Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán – ezt a közösségi oldalán közölte a szobrászművész segítője, számolt be róla a Blikk.

Egy budapesti kórházban kezelték, valószínűleg itt is hunyt el

A lap azt írja az özvegy egy budapesti kórházban hunyt el, valószínűleg ott, ahol már hetek óta kezelték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lakhatatlanná vált az otthona

Korábban a Blikk is hírt adott róla, hogy az özvegy otthona lakhatatlanná vált, ezt követően egy kis időre a testvéréhez költözött Ózdra, ám az állapota nem javult, ezután visszaszállították Budapestre és kórházban ápolták.

Tüdődaganat volt

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Szilágyi István özvegyének Humenyánszky Jolánnak az ősszel találtak foltokat a tüdején, majd később kiderült, hogy rosszindulatú daganata van.

Nem lehet rajta segíteni

“A napokban beszéltem Jolika néni ózdi kezelőorvosával, akinek sikerült felvennie a kapcsolatot a néni budapesti kezelőorvosával, aki azt mondta: nem veszik vissza az osztályra, mert nincs értelme. Az ózdi orvos volt olyan rendes, hogy elmondta, abetegsége súlyossága miatt már nem lehet segíteni Jolika nénin. Azt is hozzátette, ezért kellene valami végleges helyet találni számára, ahol megpihenhet és ez lehetőleg ne egy kórház legyen” – mondta korábban Baricz Dezső a Ripostnak.

Nem volt könnyű az utolsó néhány hónap

A tragikus sorsú színész, Szilágyi István – akivel a gyanú szerint a fia végzett – özvegények utolsó hónapjai nem voltak könnyűek, hiszen az otthona lakhatatlanná vált, ráadásul a házon hatalmas hitel is volt.

Kapcsolódó:

Nem találkozhatott a fiával

Az apja megölésével gyanúsított Szilágyi Péter és Jolika néni nem találkozhattak a tragédia óta, ugyanis az idős asszony a koronatanú, ő nézte végig, ahogy fia megölte a férjét, számoltunk be erről korábban.

Még utoljára látni szerette volna a fiát

Jolika néni január elején utolsó kívánságaként annyit kért, hogy szeretne még egyszer utoljára találkozni a fiával. Az özvegy akkor ezt nyilatkozta a Ripostnak: „Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert!” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Jolika néni