Meglepő dolgot árult el Tóth Gabi a csalad.hu-n vezetett blogjában. Az énekesnő többek között elmondta, hogy ő tanította meg férjét szeretni, valamint azt sem titkolja, hogy melyik az a testrésze Gábornak, amibe ő rögtön beleszeretett.

Ilyen volt az első randi

Gabi a bejegyzésében elmondta, hogy férje volt az egyetlen ember az életében, aki úgy igazán udvarolt neki, elmondása szerint az első randevú tényleg olyan volt, mint ahogy a nagykönyvben is megírják. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gábor felelevenítette

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Krausz Gábor szívhez szóló üzenetet küldött február 13-án, az első randi három éves évfordulóján Gabinak. “Ha valaki nekem azt mondja 2018 február 13-án, hogy a Nő akivel éppen ma este fogok először randizni, 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve….. na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá haver? Csapj bele! Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben mint ezt. Boldog Évfordulót Szerelmem” – írta Gábor néhány nappal ezelőtt egy Instagram-bejegyzésben.

Ebbe szeretett bele Gabi

Kiderült, hogy az énekesnő legelőször Gábor lábait nézte meg és azonnal bele is szeretett – írja a Bors. “Szerintem neki van a legdögösebb vádlija a földön. És úgy tud vele járni, mint senki más” – írta Gabi a blogjában.

Megváltoztatta az anyaság

Gabi tavaly azt nyilatkozta, hogy az anyaság és az, hogy megtalálta élete párját nyilván megváltoztatta, de valójában ő mindig is erre vágyott, ugyanis nagyon családcentrikus. “Törekedtem és vágytam arra, hogy legyen egy ilyen életem. Persze, amíg az ember vágyik rá, el sem tudja képzelni, hogy az milyen lesz. És amikor ott van, akkor rájön, hogy ez rohadt nehéz ám! De közben, amikor egyéves lesz a gyereke és végiggondolja, hogy mi mindent éltek meg együtt, felfogja, hogy kell ez a nehézség, mert ettől szép ez az egész” – mondta Gabi akkoriban.

Nem lesz templomi esküvőjük

Gabi és férje Krausz Gábor úgy gondolja, hogy nagyon szép volt az esküvőjük, nem vágynak templomira és nem is ugyanaz a vallásuk, de egy lagzit majd szeretnének, ugyanis Gabinak már nagy pocakja volt, amikor összekötötték az életüket.

Nemrég összevitáztak Tóth Andival

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta egymásnak esett az interneten Tóth Andi és Tóth Gabi. Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt. Erre aztán reagált Gabi is, majd elszabadultak az indulatok…

Ez verhette ki Gabinál a biztosítékot

Mint megírtuk Andi nemrégiben osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. 

Kemény szavak

“Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Andihoz eljutott

Andi persze meglátta a bejegyzést és így reagált a látottakra: “Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Gabi is reagált

Mindezek után Gabi egy hosszú posztban és egy videóban reagált a történtekre, sőt a 2014-es megismerkedésükről is szót ejtett. „Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést! – erről részletesen itt írtunk.

Nem a háta mögött bántotta

“Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni” – írta Tóth Gabi korábban az események hatására. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor, YouTube