A Neoton Família énekesőjének a koronavírus-járvány pozitív dolgot is hozott, ugyanis a lelassulásnak köszönhetően sikerült legyőznie az alvászavarát, ami már nagyon hosszú idege megkeserítette az életét.

Álmatlansággal küzdött

Az énekesnő az elmúlt években álmatlansággal küzdött, ami azonban nem csak a kimerültségben merül ki, de ki hat az ember egészségére és társas kapcsolataira is. Az énekesnő egyszer a szentendrei úton szenvedett majdnem balesetet a betegsége miatt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok minden meghatározó

Éva a hot! magazinnak elmondta, hogy nagyon nehéz megoldást találni az alvászavarokra, ugyanis csak nagyon kevés szakember tudja a választ arra, hogy hogyan alakulnak ki. „Nagyon fontos, hogy hol alszik az ember, hol helyezkedik el az ágya. Lehetnek ugyanis olyan energetikai zónák, amik zavarják az álmot” – nyilatkozta az énekesnő a hetilapnak.

Ezek a dolgok segítettek neki

A Neoton Família énekesnője annak érdekében, hogy a betegsége enyhüljön, vagy megszűnjön úgy döntött, hogy lecseréli korábbi matracát, amin aludt, nem iszik vizet elalvás előtt, valamint heti három alkalommal megpróbál este 10 óra előtt ágyba kerülni, ám ezt igazából csak a koronavírus-járvány kitörése óta képes betartani – írja a Blikk.

Jelenleg kipihent

„Sok apró összetevője van annak, hogy jól vagy rosszul alszik-e az ember. Azt hiszem, én nagyon jó úton haladok, jelenleg kipihent vagyok” – mondta Csepregi Éva a lapnak.

Ő is átesett a koronavíruson

Csepregi Éva is átesett nem régiben a koronavíruson. A LikeNews is megírta, hogy az énekesnő tavaly novemberben kapta el a betegséget, ám először nem is gondolta, hogy a koronavírust kapta el, ugyanis a nagy hidegek előtt ő mindig betegeskedik kicsit.

Beoltatja magát

A Neoton Família énekesnője nemrégiben elmondta, hogy befogja oltatni magát a koronavírus ellen, ugyanis ez az egyetlen út, hogy visszakapjuk a korábbi életünket.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ambrus Attila megszólalt a koronavírusról: a Viszkis elárulta, hogy a családjával befogják-e oltatni magukat

Csak egy ideig nyújt védelmet, hogy már átesett a betegségen

“Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – nyilatkozta a lapnak az énekesnő.

Idén az influenza elleni védőoltást megkapta

Az énekesnő azt is elárulta, hogy idén a háziorvosa javaslatára az influenza elleni védőoltást megkapta, pedig az elmúlt években nem kapta meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csepregi Éva, TV2