A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy elhunyt Delhusa Gjon fiának, Maximilennek a felesége, Nóra. A fiatal nőt az agresszív daganatos betegség néhány nap leforgása alatt ragadta le. Az énekes most a LifeTV vendégeként mesélt a tragédiáról.

Élete értelme volt

“Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésében a gyászoló férj múlt csütörtökön. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hazaindult a testvére

Delhusa másik fia, Philipp, aki Németországban él azonnal hazaindult, hogy támogassa a testvérét ebben a nehéz időszakban. ” Most tudtam meg fél órája a szörnyű hírt, már a kocsiban ülök és hazafelé tartok” – mesélte a Blikknek akkor Maximilien fivére.

Megszólalt Delhusa Gjon is

Delhusa Gjon megtörten nyilatkozott a menye haláláról. ” Érkezünk és elmegyünk, miközben mindig új feladatokkal kell megküzdenünk. Összefogunk és együtt felneveljük ezt a kisbabát” – mondta az énekes a Blikknek.

Alig kezdődött el a közös életük

Maximilien és Nóra csupán másfél évvel ezelőtt keltek egybe, szerelmük gyümölcse Zoé pedig három hónappal ezelőtt született meg. A két fiatal nagyon boldog volt, Delhusa fia büszkén mutatta meg a közösségi oldalán a lányát is, miután megszületett. KAPCSOLÓDÓ! “Összefogunk és együtt felneveljük ezt a babát” – megszólalt a gyászoló Delhusa Gjon menye halála után

Agydaganat vitte el

Delhusa Gjon most a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában Bereczki Zolinak és Ábel Anitának elmondta, hogy imádott menye agydaganatban hunyt el, ám a betegségnek semmilyen előjele nem volt.

Segít a fiának

Az énekes felvette a pótapa szerepét és próbál minél többet segíteni a fiának, aki jelenleg még csak próbálja feldolgozni, hogy felesége nincs többé. Delhusa elmondta, hogy szerencsére a kislány az anyatejről gyorsan átszokott a tápszerre. A teljes interjút a linkre kattintva tekinthetik meg.

Koronavírusos volt

A LikeNews.hu is megírta, hogy októberben Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahol átkerült az intenzív osztályra is a súlyos tünetei miatt, mert az állapota hosszú ideig nem javult.

Hat napig volt lélegeztetőgépen

A zenész a LifeTV műsorában azt is elmondta, hogy a kórházban hat napig volt lélegeztetőgépen és habár legyőzte a vírust, de régi formáját még nem kapta vissza. Elmondta, amit korábban is, hogy a betegség előtt ő maga is vírustagadó volt.

Dalt írt róla

Delhusa Gjon az adásban is előadta legújabb dalát a Ne mondj Goodbye-t, amely arról az időszakról szól, amikor a Covid-19 miatt kórházba került. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: LifeTV