A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy elhunyt Delhusa Gjon fiának, Maximilennek a felesége, Nóra. A két fiatalnak nemrégiben született meg a közös gyermeke, Zoé. A fiatal nőt egy agresszív betegség vitte el néhány nap alatt.

Élete értelme volt

“Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésében a gyászoló férj csütörtökön. KAPCSOLÓDÓ! Szörnyű tragédia történt Delhusa Gjon családjában: elhunyt 3 hónapos unokájának édesanyja

Agresszív lefolyású betegség miatt hunyt el

Maximilien a Blikknek elárulta, hogy nem a koronavírus végzett a feleségével, hanem egy agresszív lefolyású gyilkos kór. “Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlott minden körülöttem” – mesélte a lapnak a gyászoló férj. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hazaindult a testvére

Delhusa másik fia, Philipp, aki Németországban él azonnal hazaindult, hogy támogassa a testvérét ebben a nehéz időszakban. ” Most tudtam meg fél órája a szörnyű hírt, már a kocsiban ülök és hazafelé tartok” – mesélte a Blikknek Maximilien fivére. KAPCSOLÓDÓ! Kiderült, mibe halt bele Delhusa Gjon menye: napok alatt ragadta el a betegség a fiatal nőt

Minden Zoé körül forog most

Nóra halála után az egész család összefogott, a család női tagjai a gyászoló édesapa mellett vannak, hogy a kislány minél kevesebbet érzékeljen abból, ami történt. Maximilenben a saját családja és elhunyt neje rokonai is próbálják tartani a lelket.

Megszólalt Delhusa Gjon is

Delhusa Gjon megtörten nyilatkozott a menye haláláról. ” Érkezünk és elmegyünk, miközben mindig új feladatokkal kell megküzdenünk. Összefogunk és együtt felneveljük ezt a kisbabát” – mondta az énekes a Blikknek.

Alig kezdődött el a közös életük

Maximilien és Nóra csupán másfél évvel ezelőtt keltek egybe, szerelmük gyümölcse Zoé pedig három hónappal ezelőtt született meg. A két fiatal nagyon boldog volt, Delhusa fia büszkén mutatta meg a közösségi oldalán a lányát is, miután megszületett.

Koronavírusos volt

A LikeNews.hu is megírta, hogy októberben Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahol átkerült az intenzív osztályra is a súlyos tünetei miatt, mert az állapota hosszú ideig nem javult.

23 nap után mehetett haza

A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert kellett szednie.

Folyamatosan kapcsolatban volt a kórházzal

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – mondta az énekes korábban a Ripostnak.

Felgyógyult

Mint megírtuk, az énekes megnyugodhatott, mert a felépülése utáni vizsgálati eredmények jók lettek, így teljesen kigyógyult a koronavírusból és nem volt szükség további vizsgálatokra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: Fem3