Nem sokkal ezelőtt autóbalesetet szenvedett a Jobbik elnöke, Jakab Péter. A politikus a közösségi oldalán osztotta meg, mi történt vele, posztjában azt írja, éppen a Parlament felé tartott. A bejegyzésből az is kiderült: nem ő vezette a járművet.

A Parlamentbe tartott

Jakab a bejegyzésében arról is ír, hogy ritkán adja ki a kezei közül a kormányt, ám most a Parlament felé tartva mégis megtette. „Ritkán adom ki a kormányt a kezeim közül, most útban a Parlament felé mégis megtettem. Hál’ Istennek senkinek nem esett baja.” – írja a posztban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Köszönetet mondott

„Köszönöm a mentősöknek, akik hívás nélkül is megálltak megkérdezni, rendben vagyunk-e. Hogy a kormánymédia mit keresett ott, nem tudom. Ők mindenesetre nem kérdezték meg, rendben vagyunk-e, csak forgattak. Igazi katasztrófaturisták.”

Ez is érdekelhet: Döntött a parlament, hiába az ellenzék kifakadása: eddig biztosan marad a veszélyhelyzet Magyarországon

Mindenki vigyázzon magára

A Jobbik elnöke végül azzal zárta a bejegyzést, hogy: „Vigyázzatok magatokra az úton! Én is ezt teszem, visszaveszem a kormányt.”

Itt a teljes poszt:

Ezt írta az egyik kommentelő

Persze a kommentelők egyből igyekeztek megmagyarázni, vajon a kormánymédia mit is keresett a helyszínen. Egyikük például azt írja: „Mit lehet várni a kormány médiától.Holnapi hír már az lesz, Jakab részegen ült az autóban”

Ne hagyd ki! A szomszédban az enyhítésen gondolkodnak, Magyarország a veszélyhelyzet meghosszabbításáról tárgyal éppen

Örülnek, hogy minden rendben

Egy másikuk pedig így kommentálta az eseményeket: „Szerinted minek mentek oda? Kárörvendeni. Azért örülök hogy megúsztad!”

Szerencsére senki nem sérült meg

Egy harmadik személy pedig így vélekedett: „Nagyon vigyázzon magára, a kormánynak mindig jó kézben kell lennie! Nagyon örülök, hogy nem sérült meg!”  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Jakab Péter, MTI/Koszticsák Szilárd