Döbbenetes dolog történt egy Pennsylvania-ban élő nővel, aki még egy órára sem maradt egyedül a lakásában, amikor betörtek hozzá és brutálisan kivégezték. Az eset még 2011-ben történt, ám a nyomozást bizonyítékok hiányában lezárták, vagyis a gyilkos azóta is, most már 10 éve szavadon járkál. A család azóta is értetetlenül áll a történtek előtt és nem értik, miért kellett a fiatal tanárnőnek meghalnia.

Hóvihar

Mindez egy téli napon történt, amikor hatalmas hóvihar csapott le a városra, ezért Ellen Greenberg és a vőlegénye úgy döntöttek otthon maradnak. A nap folyamán azonban a férfi úgy döntött mégis elmegy edzeni, a feleség pedig gyümölcspucolásba kezdett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Valaki meggyilkolta a fiatal nőt

Mire a vőlegénye visszaért, addigra valaki kizárta a házából, ahova végül a hatóságok segített neki bejutni. A férfi elmondása szerint mindössze 45 percet volt távol, ez idő alatt pedig a fiatal tanárnőt valaki meggyilkolta.

FRISS! A csodának köszönheti, hogy él: három sztrókot és egy szívrohamot kapott a világhírű énekesnő a túladagolásakor

A konyhában találtak rá a testre

Ellen testére a konyhában találtak rá, az asztalra dőlve. Összesen húsz szúrt sebet találtak rajta: tízet a tarkóján, nyolcat a mellkasán, egy-egy találat pedig a fején és a gyomrán érte, számolt be róla a Crime Online.

Emberölés történt

A rendőrség azt állította, hogy Ellen öngyilkos lett, ám az orvosszakértő vizsgálata szerint a nő minden kétséget kizáróan emberölés áldozata lett, a biztonsági kamerák felvétele pedig igazolták a vőlegény állításait.

Ne hagyd ki! Így érzi magát Majka néhány hónappal azután, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról

A nyomozók nem voltak elég alaposak

Később az is kiderült, hogy a helyszínelés alkalmával a nyomozók nem voltak alaposak és nem vizsgáltak meg minden részletet, a támadó pedig még mindig szabadon-jár kel. A nyomozók például azt sem vették észre, hogy a bejárati ajtó zárjának hiányzik az egyik csavarja, tovább a kukákat sem nézték át és a társasház lépcsőiről sem vettek mintákat.

A család még mindig küzd

A nyomozást 2011-ben bizonyítékok hiányában lezárták, de a család továbbra is küzd az igazságszolgáltatásáért.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet: Agydaganattal küzd Király Linda: ezért nem engedi, hogy megoperálják

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik