Site icon LikeNews

Az asztalra dőlve találtak rá: 20 késszúrás végzett a fiatal tanárnővel

Blurry of Woman corpse who was raped by thieve or robber in abandoned house with evidence of accident and proof in danger area. Criminal news and Social issues concept. Dead and Police work theme

Döbbenetes dolog történt egy Pennsylvania-ban élő nővel, aki még egy órára sem maradt egyedül a lakásában, amikor betörtek hozzá és brutálisan kivégezték. Az eset még 2011-ben történt, ám a nyomozást bizonyítékok hiányában lezárták, vagyis a gyilkos azóta is, most már 10 éve szavadon járkál. A család azóta is értetetlenül áll a történtek előtt és nem értik, miért kellett a fiatal tanárnőnek meghalnia.

Hóvihar

Mindez egy téli napon történt, amikor hatalmas hóvihar csapott le a városra, ezért Ellen Greenberg és a vőlegénye úgy döntöttek otthon maradnak. A nap folyamán azonban a férfi úgy döntött mégis elmegy edzeni, a feleség pedig gyümölcspucolásba kezdett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Valaki meggyilkolta a fiatal nőt

Mire a vőlegénye visszaért, addigra valaki kizárta a házából, ahova végül a hatóságok segített neki bejutni. A férfi elmondása szerint mindössze 45 percet volt távol, ez idő alatt pedig a fiatal tanárnőt valaki meggyilkolta.

FRISS! A csodának köszönheti, hogy él: három sztrókot és egy szívrohamot kapott a világhírű énekesnő a túladagolásakor

A konyhában találtak rá a testre

Ellen testére a konyhában találtak rá, az asztalra dőlve. Összesen húsz szúrt sebet találtak rajta: tízet a tarkóján, nyolcat a mellkasán, egy-egy találat pedig a fején és a gyomrán érte, számolt be róla a Crime Online.

Emberölés történt

A rendőrség azt állította, hogy Ellen öngyilkos lett, ám az orvosszakértő vizsgálata szerint a nő minden kétséget kizáróan emberölés áldozata lett, a biztonsági kamerák felvétele pedig igazolták a vőlegény állításait.

Ne hagyd ki! Így érzi magát Majka néhány hónappal azután, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról

A nyomozók nem voltak elég alaposak

Később az is kiderült, hogy a helyszínelés alkalmával a nyomozók nem voltak alaposak és nem vizsgáltak meg minden részletet, a támadó pedig még mindig szabadon-jár kel. A nyomozók például azt sem vették észre, hogy a bejárati ajtó zárjának hiányzik az egyik csavarja, tovább a kukákat sem nézték át és a társasház lépcsőiről sem vettek mintákat.

A család még mindig küzd

A nyomozást 2011-ben bizonyítékok hiányában lezárták, de a család továbbra is küzd az igazságszolgáltatásáért.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet: Agydaganattal küzd Király Linda: ezért nem engedi, hogy megoperálják

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik

Exit mobile version