Bár a Mardoll – Catherine Dederick – művésznéven ismert énekes eddig is maga írta a dalait, legújabb szerzeménye, a Piece of Cake klipjének rendezése első saját direktori munkája is egyben.

Új dal  

Új dallal és klippel jelentkezik Yvonne Dederick lánya, Catherine, aki Mardoll művésznéven számtalan zenei stílusban és műfajban megcsillogtatta már a tehetségét. Legújabb szerzeményét, a  ’Piece of Cake’ című dalt a kialakult járványhelyzet ihlette, amely időszak nagy önismereti fázis a fiatal tehetségnek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS! “Soha nem hantolják ki onnan édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz” – megszólalt Gesztesi Károly fia az újratemetéssel kapcsolatban

Erre hívja fel a figyelmet

„A dal arra hívja fel a figyelmet, hogy néha akármennyire is úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk, próbáljuk megtalálni az élet örömét. Ez a szemléletem részben a karantén alatti időszakban erősödött meg, amikor több időm volt magamra is figyelni.  Akkor jöttem rá, hogy mennyire túlkomplikáljuk az életünket, pedig a legegyszerűbb dolgok is boldoggá tehetnek.”

Néha át kell értékelni a dolgokat

„Pláne, amikor egy vírus miatt akár az életünk is veszélyben lehet, át kell értékelnünk a dolgokat és örülni minden pillanatnak, amit megélhetünk. A ’Piece of Cake’ kifejezés (egy szelet torta) angolul azt jelenti, hogy valami egyszerű.  Egyszerű, mint egy torta és mégis jó.  Az élet is ilyen tud lenni, csak rá kell ébredünk” – mondta az énekesnő, aki nemcsak a dalt írta maga, de a klipet is ő rendezte.

Ez is érdekelhet: Vége: néhány évvel az álomesküvőjük után válik Szabó Zsófi és a férje – videó

Erős kontraszt

„Nyáron volt lehetőségem meglátogatni a CinemAqua Filmstúdiót, amely számtalan nagyszabású produkciónak adott már helyet, engem is megihletett a hollywoodi stúdiókat idéző profizmusuk. Bár a dal vidám, képileg szerettem volna az ellenkezőjét, egy erős kontrasztot húzni. Mivel nagy horror film rajongó vagyok ezért mindegyik jelenetet egy kedvencem inspirálta: a Jól áll neki a halál, A galád család, a Ház az erdő mélyen, a Sziklák szeme, az Ördög bújt beléd című filmek köszönnek vissza a klipben, de egy videojáték is inspirált a maszkos jelentnél.”

Saját maga írta a dalt

„Én írtam a számot, a klipben én voltam a főszereplő, de egyben én is rendeztem egy fantasztikus ministáb segítségével. Olyan profi segítőkészséggel álltak hozzánk a kisvárdai filmstúdióban, mint egy hatalmas szuperprodukció stábjához. Nagyon hálás vagyok nekik és persze mindenkinek, aki segített a klip elkészítésében” – mondta Catherine Dederick, azaz Mardoll, aki már javában dolgozik a következő dalon, amelynek videoklipjét a közeljövőben forgatják. 

Itt a klip:

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Catherine Dederick, Spotlight Media