A LikeNews is megírta, hogy a közel 10 évnyi harcok után Bangó Margit és lánya Bangó Marika karácsonykor újra egymásra talált. Marika azt is elárulta, hogy a koronavírus hozta őket össze.

Bangó Margit kezdeményezte a békülést

Kiderült, hogy az énekesnő volt a kezdeményező fél, ugyanis felhívta unokáját Bangó Marika legkisebb lányát.

„Anyu kezdeményezte a békülést, mégpedig úgy, hogy a kisebbik lányunkat, Mónit felhívta. Olyan dolgokat mondott neki, ami után azonnal beszélni akartam vele” – mondta Marika a Ripostnak.

Sokat sírtak

Marika azt is elmondta, hogy miután felvette édesanyjával a kapcsolatot, sokat beszélgettek, majd sokat sírtak, de mindketten bocsánatot kértek egymástól.

Már együtt karácsonyoztak

Anyja és lánya a szentestét már együtt töltötte, Marikáék énekelve toppantak be Bangó Margithoz.

A koronavírus hozta őket össze

Marika szerint a koronavírus-járványnak is nagy köze lehet ahhoz, hogy a békülés mellett döntöttek.

„Ebben a nehéz időszakban sokan mindent átértékelnek, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az igazság azonban az, hogy már sokkal korábban le kellett volna ülnünk beszélgetni, hiszen mélyen legbelül mindig is nagyon szerettük egymást” – folytatta a lapnak.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Ezért voltak rosszban

Az énekesnő és a lánya 9 éve nem beszélnek egymással, ám a probléma valódi gyökere ennél sokkal régebbre vezethető vissza. Mint ismert ugyanis Bangó Margit párját pontosan a lánya, Marika szerette és ebből a kapcsolatból született Tina, akit mindezek ellenére a művésznő imád.

A lánya posztolt a közös karácsonyról

“Drága barátaim! 9 év után újra együtt töltöttük anyuval a karácsonyt.” – írta a közösségi oldalán megosztott posztjában Marika, Bangó Margit lánya.

Tináék nem szerepelnek a képeken

A mostani karácsonyi fotókon egyébként Tináék nem szerepelnek, így elképzelhető, hogy Bangó Margit és a lánya valóban kibékültek, de könnyen lehet, hogy Tina nem bocsátott meg az édesanyjának.

Kiemelt kép: Bangó Margit

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ambrus Attila megszólalt a koronavírusról: a Viszkis elárulta, hogy a családjával befogják-e oltatni magukat