Curtis édesanyja elárulta, hogy a rapper gyermekkorában sem volt könnyű eset.

Nem szokott nyilvánosság elé állni

Habár Julianna asszony kerüli a médiát most a Hot! magazinnal kivételt tett és bensőséges titkokat árult el a családjáról.

Öt gyermeket nevelt fel

Az asszony öt gyermeket nevelt fel, Curtis a legfiatalabb – írja a Ripost.

Jobban félt a testvéreitől

„Elevenen él bennem Ati gyerekkora. Például amikor felgyújtotta a padot az iskolában. Egyszerűen nem tudtam hatni rá, pedig volt segítségem is. Jóval idősebb testvérei vannak, akik igyekeztek jó útra téríteni, velem együtt. Hol több, hol kevesebb sikerrel. Azt hiszem, a bátyjaitól mindig jobban tartott, mint tőlem” – nyilatkozta a rapper édesanyja a hot!-nak.

Volt, hogy kezet emelt rá

” Nem szeretem megverni a gyerekeimet, de mi tagadás, volt rá példa, amikor Attila annyira kihozott a sodromból, hogy nem láttam más megoldást, mint hogy kezet emeljek rá. Talán kétszer ütöttem meg a fiamat: egyszer fakanállal kapott” – mondta Julianna asszony.

Fiatalon vesztette el az édesapját

Curtis édesapját fiatalon, kamaszkorában vesztette el. A LikeNews is megírta, hogy a Sztárban Sztár egyik adásában elhunyt édesapja emléke miatt Zorán Kell ott fent egy ország című dalát énekelte, végig a könnyeivel küszködött, a nézőket és a zsűrit is teljesen meghatotta a produkció.

EZT IS OLVASD EL!

Féltik a rajongók Szabó Ádámot: nem örülnek Curtissel való barátságának

Nem jelent meg a Sztárban Sztár elődöntőjében

November elején nagy port kavart, amikor a rapper nem jelent meg a Sztárban Sztár elődöntőjén, így cserbenhagyta a stábot és a rajongókat, ez a lépése jogi következményeket is von maga után, pénzbírsággal bünteti a TV2.

Kiemelt kép: Curtis